Belemir Çelebi

Yazar celebibelemir@gmail.com
TÜM YAZILARI
Zemin Kat'ın Yeni Şarkısı Çıktı: Seni Beklediğimden Zemin Kat'ın yeni cover yorumu 'Seni Beklediğimden' Wovie etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.
Tuna Kiremitçi Ve Arkadaşları Serisinin Yeni Konuğu Su Soley: İkimizden Konuşalım Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları III albümünün Su Soley düeti 'İkimizden Konuşalım', Pasaj & Garaj müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. Taha Gürbüz'ün Yeni Şarkısı Çıktı: Zaman Taha Gürbüz'ün yeni albümünün dördüncü şarkısı Zaman tüm dijital platformlarda yerini aldı.
Canozan'dan Yeni Bir Albüm: Aşkın Bu Sarhoşluğu Canozan'ın yeni albümü 'Aşkın Bu Sarhoşluğu' tüm dijital platformlarda yerini aldı. Teneke Trampet'in yeni şarkısı çıktı: Döner Dünya Teneke Trampet’in yeni şarkısı 'Döner Dünya' çıktı.  Efza'nın Yeni Şarkısı Çıktı: Dolunay Meditasyonu Efza'dan yeni bir şarkı geldi: Dolunay Meditasyonu Evdeki Saat'in Yeni Şarkısı Çıktı: Kalkmam Gerek Geçtiğimiz Haziran ayında dinleyicileriyle buluşturduğu albümü 'Huzursuzluğun Meyvesi' ile birçok listede yer bulan Evdeki Saat'in yeni şarkısı 'Kalkmam Gerek' tüm dijital platformlarda yerini aldı. Sizleri Tanıştırmak İstediğim Biri Var: Harmanadam Harmanadam ile tanışın.. Aşk acısı çekenlere dev hizmet: Çağan Şengül’ün albümü Yangın çıktı Çağan Şengül’ün heyecanla beklenen 'Yangın' isimli albümü çıktı. İsa Özkocaman'dan Sezen Aksu Yorumu: Unuttun Mu Beni İsa Özkocaman'dan yeni bir Sezen Aksu yorumu geldi: Unuttun Mu Beni. Aşk acısı çekenlere özel: Mutlaka dinlemeniz gereken duygusal şarkılar Eylül ayının son günlerine girmişken, duygusal şarkı ihtiyacımızı karışlayacak şarkıları sizler için bir araya topladım. Şişli Plak Festivalinde Tuna Kiremitçi konseri Şişli Belediyesi bu yıl ikinci kez düzenlediği Şişli Plak Festivalinde, plak severlere muhteşem bir hafta sonu yaşattı. Nilüfer Müzik Festivali 2022 Nilüfer Müzik Festivali, yasaklara rağmen düzenlendi. Biz de oradaydık ve herkese inat, en yüksek sesle şarkılara eşlik ettik. İlhan Şeşen'den yeni şarkı: Sevişebilseydik İlhan Şeşen'nin 6 şarkılık EP'sinin ikinci şarkısı 'Sevişebilseydik' çıktı. Lavta'dan yeni şarkı: Ah Be Kardeşim Lavta'nın yeni şarkısı Ah Be Kardeşim çıktı. Melisa Karakurt’tan ilk EP: Nefes Melisa Karakurt'tan bir EP geldi, adı Nefes. EP'de Nefes, Sonum Sana Mı, Kayboldum, Bu Bi' Rüya ve Herkes Kendine Gidince isimli şarkılar var.