Mandal Radyo

Kalpten kalbe bir yol vardır, görülmez..

Belemir Çelebi Yazar celebibelemir@gmail.com

Mandal Radyo 15 Mayıs 2019 yılında ilk canlı yayınıyla radyo hayatına merhaba demiş bir internet radyosu.

Mandal sadece bir radyo değil, bir yaşam tarzı, bir inanış belki de bir hayat felsefesi ama sadece radyo çekmecesine sokarak, genelle yapmak ayıp olur bence. Üç kişilik bir ekipten oluşuyor olmalarına rağmen, kocaman bir aile olmayı başarmışlar.

Mandal’ın kurucusu Aytek Teoman yıllarca ülkenin önde gelen radyolarında başarılı işlere imza attıktan sonra, kurumsal hayattan sıkılmış ve içinde ki özgür ruhu daha fazla tutamayıp, kendi yolunu çizmeye karar vermiş. Sonra ortaya Mandal Radyo çıkmış. Mandal diğer radyolar gibi, her şeyden önce para üzerine kurulu değil. İşini hakkıyla ve severek yapan insanların, ortak noktada buluştuğu yer.

Aytek Teoman, Gözde Alço ve Feyza Helva üç kişilik dev bir kadro ile, bir marka yaratmayı başardılar. Mandal Radyo sanatın, edebiyatın, müziğin ve şiirin değer gördüğü bir yer.

Mandal Radyoyu dinlerken, bir arkadaş ortamındaymışsınız hissi oluşuyor insanın içinde, herkes çok tanıdık gibi, bizden biri gibi, en yakın arkadaşımız ya da kendimizi huzurlu hissettiğimiz bir ortam gibi. Hatta en yalnız hissettiğimiz zamanlarda sığınabileceğimiz bir liman gibi.

Feyza Helva cuma günleri saat 23’de 'Feyza ile Kahve' saatinde şiir ve edebiyata yer veriyor.

Aytek Teoman ve Gözde Alço ayda iki cumartesi gecesi 'Fikirsel dönüşüm' programında bol bol kadın erkek ilişkileri konuşup, bu konuya yakışan birbirinden güzel şarkılara yer veriyorlar.

Aytek Teoman pazartesi günleri saat 23’de 'Aytek ile Mandalla' programında içinde ki sanat aşkını mikrofona döküyor ve bütün bu programlar Twitter’da TT olmayı başarıyor. Kocaman bir aile oldukları burdan anlaşılıyor zaten.

Sadece bu kadarla sınırlı değil, mesela birbirinden güzel konseptleri var, kendi playlistinizi oluşturabileceğiniz, hikayenizi anlatabileceğiniz ve en yalnız hissettiğiniz anlarda çalabileceğiniz bir kapı Mandal Radyo. Mandal’ın satılık bir tarafı yok, kayıt edilen programları yok, her şey anda saklı. Anın yaşandığı, anda kalındığı ve o ana ait gerçek duyguların mikrofonda buluştuğu bir yer Mandal Radyo.

Ayrıca inanılmaz güzel şarkıları çalıyorlar. Mesela hepimizin özel şarkıları vardır, çok yaşanmışlık saklamışızdır o şarkılara ve belki de yıllarca dinlemekten kaçmışızdır, işte o şarkılarla karşılaşabileceğiniz bir yer Mandal Radyosu.

Siz de bu aile ile tanışmak istiyorsanız, App Store & Google Play’den uygulamayı indirmeniz yeterli. Olmadı internet sitesinden dinleyebilirsiniz.

Ayrıca Mandalı mutlaka sosyal medya hesaplarından takip edin:

Twitter: https://twitter.com/MandalRadyo

Instagram: https://www.instagram.com/mandalradyo/

Son olarak neden 'Mandal' diye soracak olursanız, mandalları kimse fark etmez ama bütün hayatımızı onlar taşır, hem de hiç şikayet etmeden..

Tüm yazılarını göster