Erdoğan'ın telefonundaki sır mesaj

Dengir Mir Mehmet Fırat’ın yolu, çoktan Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’dan ayrıldı ayrılmasına ama anıları bir türlü bitmiyor.

Müşerref Seçkin Yazar muserrefseckin@gmail.com

Meclis Genel Kurulunda, Recep ,Tayyip Erdoğan’ın cep telefonun açılış ekranında “böbürlenme babacığım senden büyük Allah var “yazdığını açıklamasıyla olay olan Fırat’la meclis kulisisnde sohbet ediyoruz.

Konu dönüp dolaşıp aile ilişkilerine geliyor. Fırat, “Bir gün Tayyip bey ile arkadaşlar konuşuyoruz “Babamın eli çok ağırdı" diye bazı şeyler anlattı. Çocukluk travmaları insanların hayatlarına çok etki yapıyor“ dedi.

Fırat’ı çok sıkıştırdım ama daha fazla detay vermedi..

Diyarbakır eski milletvekili Selim Sadak’ın da yolu Ankara’ya düşmüş. Sıkıntı içerisinde. Herşey çok kötü diyor. Peki nasıl çözülecek diye soruyorum. “Tayyip Erdoğan için 6 ay Türkçüdür, 6 ay Kürtçüdür derler.. 6 ay bitti. Şimdi yeni 6 aya gireceğiz, onu bekliyoruz..”

Türkiye olağanüstü günler yaşarken muhalefet partileri içerisindeki hesaplaşma yarışları da sessiz ve derinden gidiyor.

CHP’nin başkan adaylarından Muharrem İnce yarıştan vazgeçmiş gözüküyor. Mustafa Balbay ise çalışmalarını hiç aksatmadan sürdürüyor. Arada yaptığımız sohbetlerden çıkardığım sonuca göre, bu kongrede iddialı olmasa bile bir sonraki seçimlere CHP’nin başında girmek üzere planlı bir çalışma yapıyor Balbay..

Meral Akşener için de adaylık bıçak sırtında. Meral Akşener MHP Kongresinde başkan seçimleri için delege desteği arayışında rakipleri Koray Aydın ve Sinan Oğan’dan öne fırlamış durumda. Ama net toplayacağı rakam pazartesi günü ortaya çıkacak. Bahçeli ve Genel merkez yönetiminin karşısında yüzde 50 şans tanınıyor.

Tüm yazılarını göster