5. hafta 25 - 31 Ocak 2016, Burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Yazar gamzeavcu@hotmail.com

KOÇ

İş hayatınızda değerlendirdiğiniz konuşmalar, çalışmalarda sonuçlar almaya başlayabilirsiniz. Merkür düzgün hareketine başlıyor. Konuşulanlar hakkında öğrendikleriniz doğrultusunda araştırdığınız konularda kararlarınızı alabilir anlaşmalarınızı yapabilirsiniz. Bu hafta çalıştığınız kişiler ve konularda fırsatlarla karşılaşmanız iş hayatınızda da kalıcı adımlar atmanıza yardımcı olacaktır.

BOĞA

Kendi gelişiminizle ilgili konularda, üzerinizde yük gördüğünüz veya sizi zorlayan bakış açılarıyla ilgili kendinize anlam çıkaracağınız durumlar olabilir. Merkür düzgün hareketine başlıyor. Uzak yolculuk planlarınızda, hukuki veya akademik konularda, yabancıların olduğu konularla ilgili ilerleme sağlayabilirsiniz. Yabancıların olduğu konularda kurduğunuz ilişkilerde de kararlar alabilir ve etkileyici konuşmalar yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda, aşk hayatınızda karşınıza çıkacak fırsatlar ilişkiler konusunda adımlar atmanıza yardımcı olacak.

İKİZLER

Paylaşımlarınızda siz de karşınızdakilerden bir takım şeyler öğreneceksiniz. Merkür düzgün hareketine başlıyor. Ortaklaşa işlerinizde, iş yaptığınız, bağımlı olduğunuz kurumlar veya işlerle ilgili konularda öğrendikleriniz veya araştırmalarınızın sonuçları doğrultusunda adım atabilirsiniz. Tekrar değerlendirdiğiniz ortaklıklar konusunda net kararlarınız olabilir veya anlaşmalar yapabilirsiniz. Ev, aile veya yaşam şartlarınıza ilişkin beklentilerinizi gerçekleştirmek istediğiniz fırsatlar bu hafta önünüz çıkıyor. Bu fırsatlar ortaklaşa işlerinizde bu fırsatları değerlendireceksiniz.

YENGEÇ

İlişkilerinizde yaşadığınız görüşmeleriniz, konuşmalarınızdaki güç göstergeleri karşınızdaki kişiler konusundaki fikirlerinizi oluşturmanıza sebep olacaktır. Merkür düzgün hareketine başlıyor. İlişkilerinizde karşınızdaki kişiler hakkında değerlendirmeleriniz, görüşmeleriniz sonucundaki anlaşmalarınız sonuca bağlanabilir. Ortak, danışman, eş veya fikirlerinden esinlendiğiniz kişilerle olan ilişkilerinizde net kararlar alabilirsiniz. İlişkilerinizde yaşadığınız durumlar sebebiyle ve başkalarını değerlendirerek, kendinizi ifade ederek ilişkilerinizde ön plana çıkan konular sizin için eğitici olabilir. Yakın çevrenizde beklenti içersinde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşabilirsiniz.

ASLAN

İşleriniz, hizmetleriniz, gündelik hayatınızda gecikmeler yaşadığınız konularda çözümler bulabilirsiniz. Merkür düzgün hareketine başlıyor. Çalıştığınız kişiler, sağlık, çalışma şartlarınızla ilgili konularda sonuçlara varabilirsiniz. Duyduklarınız veya görüşmeleriniz doğrultusunda hareket etmeye karar verebilirsiniz. Maddi konularda karşılaşacağınız fırsatlar, beklentilerinizi gerçekleştirebileceğiniz olanaklar çalışma şartlarınızı da iyileştirecektir. Yeni anlaşmalar, projeler olabilir.

BAŞAK

Kendinizi ifade etmek istediğiniz konularda konuşmalarınız etkili olabilir. Merkür düzgün hareketine başlıyor. Kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularda konuşmalarınız, görüşmelerinizden sonuçlar almaya başlayabilirsiniz. Varsa çocuklarınızla olan ilişkilerinizde baskın kişi olabilirsiniz. Bireysel çıkışlarınız, özel hayatınızda aşkınızla ilgili konuşmalarınızda planlarınız ikna edici olacaktır. Kendinizle ilgili konularda konsantrasyonunuzun artması, kendinize odaklanmanız, standartlarınızla kendinizi kabul ettirmeniz çevrenizde size olan ilgiyi de arttıracaktır.

TERAZİ

Ev, aile veya yaşamsal alanınızda üzerinizde yük gördüğünüz konularla ilgili konuşmalarınız olabilir. Merkür düzgün hareketine başlıyor. Evinizde yaptığınız çalışmaların sonuçlarını görmeye başlayabilirsiniz. Kendinizle ilgili konuları ailenize veya yaşamınızda olan kişilerle paylaşımda bulunurken mantığınız ön plana çıkacaktır. Kendi isteklerinizi kabul ettirebilirsiniz. Hayatınızdaki şartları kendi istediğiniz düzende oluşturabilirsiniz. Aile, ev hayatı veya yaşamsal alanınızda ilişkilerinizde kendinizi doğru ifade etmeniz ve isteklerinizi kabul ettirme gücünüzün olması kendinizi daha rahat hissetmenize ve üzerinizdeki yük hissettiğiniz konuları hafifletmenize yardımcı olacaktır.

AKREP

Yakın çevrenizde olan biteni daha rahat anlayacak ve değerlendireceksiniz. Merkür düzgün hareketine başlıyor. Arkadaşlarınız veya komuşularınız, görüştüğünüz kişilerle olan ilişkilerinizde kendinizi göstermek istediğiniz yönde ikna edici bir şekilde ifadeleriniz olabilir. Araştırma yaptığınız, eğitimsel konularda zihniniz, çözümsel ve sezgisel olarak fark yaratmanıza yardımcı olacaktır. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde, kısa yolculuklarınızda, bağlantı kurduğunuz kişilerle olan görüşmelerinizde istediğiniz şekilde yönlendirmelerde bulunmanız sizi kabullenmelerine yardımcı olacaktır. Kendinizi yakın çevrenizdeki doğru ifadeniz gruplar içersinde beklentilerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır.

YAY

Maddi konularda araştırmalarınız, kurduğunuz ilişkiler aracılığıyla gelir kaynaklarınızı düzenlemeniz, ortaklıklar veya anlaşmalarla kaynak elde etmeniz mümkün. Merkür düzgün hareketine başlıyor. Kendi gelirinizi oluşturacağınız görüşmeler yapabilir, bağlantılar kurabilirsiniz. Gelir kaynaklarınızı düzenlemeniz duyduğunuz, öğrendiğiniz, araştırdığınız konularda vereceğiniz kararlar doğrultusunda olacaktır. İlişkileriniz, bağlantılarınız aracılığıyla düzenleyeceğiniz maddi konularınız iş hayatınızda farklı fırsatları da beraberinde getirecektir. Eskiden gelen ve isteklerinizi yapmak için şimdiye kadar adım atamadığınız konular size tekrar gelebilir ve gelir kaynağınız olabilir.

OĞLAK

Kurduğunuz ilişkilerde, çevrenize olan ilginizle ilgili konularda ifadeleriniz ciddi, tutarlı, verdiğiniz sözlerden vazgeçmeyen bir tarzda olabilir. Bu tavrınız, kendinizi ifade şekliniz çevrenizde düşüncelerinizi kabul ettirmeniz açısından sizin önemli olacaktır. Gücünüzü gösterebilirsiniz. Merkür düzgün hareketine başlıyor. Başarmak istediğiniz konularda kendinizi doğru ve bir plan içersinde ifade edebilir ve herkesi etkileme gücünüzü elinizde tutabilirsiniz. Hayatınızı yönlendiren çizginizin değişmemesi ve güçlü ifadeleriniz başkalarına ilham olabilir. Kendi gelişiminiz ve inandığınız konulardaki başarılarınız bu hafta sizi prestijli konumlara taşıyabilir. Genel kabul görmüş konularda etkili olmanıza ve değişim gerçekleştirme gücünüzü ortaya koymanıza yardımcı olabilir.

KOVA

Kendinizle ilgili konularda analizleriniz ve değerlendirmeleriniz daha olumlu bir sürece giriyor. Merkür düzgün hareketine başlıyor. Kontrol edemediğiniz, hayatınızda yaratamadığınızı düşündüğünüz etkili olma durumlarını aslında yaratabileceğinizi ve istekleriniz doğrultusunda durumlar üzerinde istediğiniz kontrolü sağlayabileceğinizi düşünebilirsiniz. Kendinize yeni patikalar belirleyebilir bu yolda ilerleyebilirsiniz. Düzen kurmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Kendinizle ilgili konularda memnun olmak için sezgilerinizle anlamlandırdığınız durumları ifade edebilirsiniz, yazıya dökebilirsiniz. Bu yollarla kendinize olan bakış açınız değişebilir ve ortaklaşa işlerinizde, başkalarından gelen kaynaklarda veya başkalarıyla paylaşımlarınızda fırsatlar olduğunu göreceksiniz.

BALIK

Gruplar içersinde kendinizi doğru ifade etmeniz, organizasyonlarda etkinizin yüksek olmasına yardımcı olacaktır. Merkür düzgün hareketine başlıyor. Gruplar içersinde kuracağınız ilişkiler sizi farklı konumlara yükseltebilir. Güçlü ifadeniz, yönetme kabiliyetinizi sözleriniz ve görüşmelerinizde kendinizi göstermenizi sağlayacaktır. Grupları veya grupsal çalışmaları düzenleyeceğiniz bir hafta olacaktır. Arkadaşlarınız içersinde tanışacağınız kişiler, ileriye dönük kalıcı ilişkiler kuracağınız veya evlilik niyetlerinize uygun kişiler olabilir.

Gamze Avcu

Tüm yazılarını göster