12 Şubat 2014 burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Yazar gamzeavcu@hotmail.com

KOÇ

İlişkilerinizide aradığınız güveni bulamamak sizi agresif yapmaya başlamış olabilir. Karşınızdaki kişilerle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Akşam kendinizi daha canlı hissedebilirsiniz. Kendi isteklerinizi yapabileceksiniz.

BOĞA

İş ortamınızdaki kişilerle güvenemediğiniz işler hakkında tartışmalar yaşayabilirsiniz. Herşeyi kontrol etmek istiyorsunuz. Günlük yoğunluktan sonra akşam evinizde rahatlayacaksınız.

İKİZLER

Maddi konularda isteklerinizi anlatmak için çıkışlar yapabilirsiniz. Sizin şartlarınızı Kabul etmeleri için mücadele verebilirsiniz. Akşam saatlerinde görüşmelerinizde daha canlı olacaksınız. Enerjiniz yerine gelecek.

YENGEÇ

Evinizde hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili düzenlemelerle ilgilendiğinizde daha raht hissedeceksiniz. Akşam saatlerinde daha canlı zamanlar geçireceksiniz.

ASLAN

Yaptığınız işlerle ilgili gizli olan ama açığa çıkan sizi kızdıran durumlar olabilir. Kendi başına çalışmayı tercih ediyorsunuz. Akam saatlerinde canlanacaksınız, dışarıda vakit geçirmek size daha cazip gelecek.

BAŞAK

Maddi konularla ilgili arkadaşlarınıza güvenmekte zorlanabilirsiniz. Ya da arkadaşlarınızla faaliyetleriniz için harcamanız olabilir. Gündelik işlerinizi de ayarlamanız zor olabilir. Akşam saatlerinde kendi halinizde kalmak size enerji verecek.

TERAZİ

İşlerinizle ilgili konularda sizi yoran koşturmalar yaşayabilirsiniz. Maddi konular sebebiyle kendinize vakit ayıramayabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla buluşup tiyatroya gidebilirseniz sizi canlandıracak.

AKREP

Uzak yolculuk planlarınız, yabancılarla olan işlerinizde, yüksek eğitim gibi konularda henüz planlarınız üzerinde çalışıyorsunuz. Ya da arka planda çalışmalarınız devam ediyor. Sizi zorlayan bir durum olabilir. Evinizle ilgili konuları da organize etmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Akşam saatlerinde toplumsal faaliyetlere katılabilirsiniz.

YAY

Ortaklaşa işler konusunda arkadaşlarınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bazı kişilere güvenmiyor olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Akşam saatlerinde sizi canlandıracak faaliyetleriniz olabilir.

OĞLAK

İş hayatınızdaki faaliyetleriniz konusunda bazı kişilerle görüşleriniz ters düşebilir sizi yorabilirler. Grup çalışmalarınızda problemler var. Akşam saatlerinde bazı kişilerle bu konuları paylaşabilirsiniz. Kendi haklı olduğunuz yönler konusunda size Destek verebilirler.

KOVA

İş ortamınızdaki faaliyetleriniz planlarınızın ilerlemesi için yeterli olamıyor. Kendinizi istediğiniz gibi geliştiremediğinizi düşünüyorsunuz. İş hayatınızdaki sorumluluklar kendinizi düşünmenize vakit bırakmıyor olabilir. Akşam saatlerinde ikili görüşmeleriniz artabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle birlikte sizi canlandıracak faaliyetler olabilir.

BALIK

Özel hayatınızla ilgili, zevk aldığınız konularla ilgili konularda ilerlemek istiyorsunuz ancak ortaklaşa işler konusunda yapmanız gerekenler sizi yoruyor olabilir. Yaptığınız planlar sizi arka planda kalmanız için zorluyor olabilir. Akşam saatlerinde canlanabilir ve bir sürü işinizi halledebilirsiniz.

Gamze Avcu

Tüm yazılarını göster