Zengin sevgiliden lüks hediyeler

Oyuncu Selin Demiratar’a iş adamı sevgilisi pahalı hediyeler alıyor. İşadamı Mehmet Çebi, sevgilisi  için kesenin ağzını açtı kesenin ağzını açtı.

Demiratar’ın 6 aydır iş adamı Mehmet Çebi ile olan aşkını Sözcü Pazar ortaya çıkardı Güzel oyuncu sevgilisinin aldığı hediyelerle çekilmiş fotoğraflarını instagram’da paylaştı.

Şim­di­ye ka­dar Mus­ta­fa Al­tı­ok­lar, Ab­dul­lah Oğuz ve Meh­met Akif Ala­kurt gi­bi ken­di sek­tö­rün­de olan isim­ler­le aşk ya­şa­yan gü­zel oyun­cu Se­lin De­mi­ra­tar, bu kez gön­lü­nü bir iş ada­mı­na kap­tır­dı. Şu sı­ra­lar Kutsi ile birlikte rol aldığı “Hu­zur So­ka­ğı” di­zi­sin­de Fey­za ka­rak­te­riy­le iz­le­di­ği­miz oyun­cu­nun ün­lü iş ada­mı Meh­met Ali Çe­bi ile giz­li aşk ya­şa­dı­ğı or­ta­ya çık­tı. Bu aşkı ilk kez Sözcü Pazar öğrendi.

10 yaş fark

Gü­zel oyun­cu­nun sev­gi­li­si Mak­yol İn­şa­at, Mö­ven­pick ve Eti­ler Me­ri­di­en Ote­li­’nin sa­hi­bi. Yak­la­şık 6 ay­dır bir­lik­te olan Se­lin De­mi­ra­tar ile iş ada­mı Meh­met Ali Çe­bi­’nin giz­li giz­li bu­luş­tuk­la­rı öğ­re­nil­di. Sev­gi­li­siy­le ara­sın­da en az 10 yaş fark olan De­mi­ra­tar, iliş­kisi­ni giz­le­mek için Çe­bi ile ge­nel­de iş ada­mı­nın sa­hi­bi ol­du­ğu otel­le­rin kral da­ire­sin­de bir ara­ya ge­li­yor.

Hediyeye boğuldu

Bu ara­da ün­lü iş ada­mı, gü­zel sev­gi­li­si­ne pa­ha­lı he­di­ye­ler al­ma­yı ih­mal et­mi­yor. Se­lin De­mi­ra­tar, sev­gi­li­si­nin ken­di­si­ne al­dı­ğı Mer­ce­des cip ile geç­ti­ği­miz gün­ler­de İs­tin­ye Par­k’­ta ob­jek­tif­le­re ta­kıl­mış­tı. Güzel oyuncu cipi kendisinin aldığını söylemişti. Ay­rı­ca 42 bin Eu­ro de­ğe­rin­de­ki pır­lan­ta taş­lar­la iş­len­miş Ro­lex saa­ti de ko­lun­dan hiç çı­kart­mı­yor. Gü­zel oyun­cu hem bu he­di­ye­ler­le çe­kil­miş fo­toğ­raf­la­rı­nı hem de sev­gi­li­si­nin sa­hi­bi ol­du­ğu Me­ri­di­en Ote­l’­in kral da­ire­sin­de­ki gö­rün­tü­le­ri­ni ins­tag­ram say­fa­sın­dan pay­laş­tı.

Tarkan Abdullahoğlu / Sözcü