Tribündeki seksi taraftar soyunup sahaya atladı!

MEDYAFARESİ VİDEO Brondby taraftarı genç kadın takımının OB karşısında aldığı galibiyeti sahaya soyunarak girerek kutladı

KADIN TARAFTAR BÖYLE SOYUNDU VİDEO

Danimarka'da süper lig takımlarından Brondby'nin, pazartesi akşamı OB karşısında aldığı galibiyete sevinen Tanja adındaki genç kız soyunarak üzerinde sadece tanga kilotla sahaya indi.

Genç kız tüm sahada sevinçle tur atarken, güvenlik elamanlarının genç kıza mani olmadıkları görüldü. Genç kızın turunu tamamlayıp sahadan çıkmasından sonra maçın son dakikalarına devam edildi. Genç kız sahada tur atarken iki takımın oyuncuları ve teknik kadrosu genç kızı gülerek seyrettiler. Sahayı dolduran Brondby taraftarları da alkışlarla ve ıslıklarla genç kıza destek verdiler.

Ekstra Bladet gazetesi futbol klüplerinin bayan taraftarları arasında en güzel göğüslü taraftar yarışması başlattı. Tanja adındaki genç kızın görüntülerini web sayfasında yayınlayan gazete genç kızlardan tuttukları takımın forması ile çekilmiş ancak göğüslerini gösteren resimlerini gazeteye göndermelerini istedi.

Gazete okurların oyları ile dereceye girecek genç kızlara, resimlerini 9'uncu sayfa güzeyi olarak yayınlama ve tuttukları takımın bir set formasını hediye etme sözü verdi. Tanja adındaki genç kız sahadan çıktıktan sonra giyinirken "Brondby için ölürüm. Takımım galip gelince tribünleri coşturmak istedim" dedi.

DHA

KİMBERLEY GARNER DENİZE ÜSTSÜZ GİRDİ! FOTO GALERİ

FEMEN KENDİSİ İÇİN SOYUNDU -FOTO GALERİ--

Femen kızları İstanbul'da soyundu!.. FOTO GALERİ

Tunuslu Amina için soyundular!.. FOTO GALERİ