Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? 11 Haziran

Survivor 2016'nın 93. bölümü dün akşam yayınlandı. Survivor 2016 son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler iletişim oyunu için parkura çıktı.

TV8’in yayınlandığı her bölüm büyük ses getiren yarışma programı Survivor 2016’nın 93. bölümü dün akşam seyircisi ile buluştu. Survivor 2016 son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler aileleri ile görüşmek için iletişim oyununa çıktılar.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor’da Ünlüler ve Gönüllüler aileleri ile telefonda görüşmek için oldukça zor bir parkurda mücadele verdiler. Son yarışta Serkay ve Semih karşılaştı ve mücadeyi Serkay kazandı. Bu sonucun ardından Gönüllüler Ünlüler’i 10’a 6’lık skorla mağlup etti ve aileleri ile doyasıya hasret giderdiler. Görüşmede duygusal anlar yaşandı. Oyunu kaybeden Ünlüler ise iletişim oyunlarını kazanamamaktan dert yanarken Atakan ailesinden özür diledi.

DAMLA KIZDI: NE YAPIYORSUN!
Ödül oyunu esnasında Nagihan’la karşılaşan Damla, kenardan kendisini motive etmeye çalışan İbrahim’i yanlış analayınca ikili arasında tartışma yaşandı. İbrahim niyetinin motive etmek olduğunu belirtirken Serkay da İbrahim’i haklı buldu. İkili daha sonra anlaşmaya vardılar.

SERKAY KAFASINI ÇARPTI
Serkay oyunun hemen başında birçok engelin bulunduğu parkurda kafasını engele çarptı. Bir an oyuna ara veren başarılı yarışmacı daha sonra “İyiyim” diyerek oyuna devam etti. Oyun sonrası ise doktorlar mudahalede bulundu.

SÖZCÜ