Soylu'dan Kadınları Gizlice Görüntüleyen Yabancı Uyruklular Hakkında Şok Açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı televizyon programında kadınları ve çocukları gizlice görüntüleyip sosyal medyada paylaşan yabancı uyruklular hakkında açıklama yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT Haber canlı yayınında sığınmacı sorunu, kaçak geçiş ve göç konusunda açıklamalar yaptı. Soylu, canlı yayın esnasında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Süleyman Soylu, Türk kadınları ve küçük çocukları gizlice görüntüleyerek sosyal medyada yayınlayan yabancı uyruklular hakkında konuştu.

Suç oranları üzerinden kıyas yapan Soylu, "Öyle bir suç yükleme var ki... Ben selfie çekiniyorum. Kötü niyetli olsanız, arkanızda bir kadın olsa ve sosyal medyada yayınlasanız, 'Bu kadını röntgenliyor mu...' Böyle bir ahlaksızlık olur mu?" dedi.

Süleyman Soylu şu ifadeleri kullandı:

"2021 rakamlarıyla söylüyorum. Her 100 Türk vatandaşından 2.1'i çeşitli asayiş olaylarına karışmış. Her 100 Suriyeliden 1.3'ü karışmış. Neredeyse yarı yarıya.

Öyle bir suç yükleme var ki... Ben selfie çekiniyorum. Kötü niyetli olsanız, arkanızda bir kadın olsa ve sosyal medyada yayınlasanız, 'Bu kadını röntgenliyor mu...' Böyle bir ahlaksızlık olur mu?

Netice itibariyle bu meselelerdeki ceraimlerimiz var. Hangi uyruktan ne kadar olduğunu kamuoyu önüne koyalım"