Seçim gecesi FOX'ta Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'nın canlı yayını saat kaçta başlayacak?

Medyafaresi.com özel haber- Doğan Şentürk yönetimindeki FOX Haber, 31 Mart Pazar günü “Seçim 2019 Özel” yayınıyla izleyicilere seçim sonuçlarını aktaracak, seçimin nabzı yine FOX Haber’de atacak. Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya seçim gecesi yine reytinglere damgasını vuracak.

Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya’nın özgün sunumuyla, her seçimde olduğu gibi 31 Mart yerel seçimlerinde de izleyiciler, seçim sonuçlarını en doğru ve en hızlı şekilde, seçim yayınlarının lideri FOX’tan öğrenecek.

Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya sosyal medya hesaplarından yaptıkları  paylaşımda biz hazırız mesajı verdi.

Birlikte provalardan çekilen bir kare fotoğraflarını paylaşan ünlü sunucular seçim gecesi yine FOX ekranlarında reyting rekorları kıracak gibi görünüyor.

“Seçim 2019 Özel”, 31 Mart Pazar saat 17.30’da yayınlanacak “Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu”nun hemen ardından canlı yayınla FOX’ta olacak.

FOX, TNS panelinde ölçümlenen tüm kanallar arasında yayınladığı seçim programları ile tüm hedef kitlelerde en çok izlenen kanal olmakla beraber, 24 Haziran 2018 Pazar günü yayınlanan FOX Seçim 2018 programı ile Total 5+ hedef kitlede 12.75 reyting ve 29.86 share, AB hedef kitlede 17.01 reyting ve 36.66 share, ABC1 20+ hedef kitlede 15.79 reyting ve 32.71 share ile reytinglerde birinci sırada yerini almıştı.