Nebahat Çehre itirafı! ''Aşk-ı memnu psikolojimi bozdu!''

Firdevs Hanım karakterini canlandıran Nebahat Çehre, diziye başladığından beri sağlık sorunlarıyla uğraştığını söyledi.

Ünlü oyuncu Nebahat Çehre, Aşk-ı Memnu dizisiyle birlikte bambaşka bir sürece girdiğini ve bir dönem psikolojisinin bozulduğunu söyleyerek şaşırttı. Firdevs rolüyle büyük beğeni kazanan Çehre şöyle konuştu: "Bu diziye başladığım günden beri benim sağlık sorunlarım çok oldu. Onunla beraber paralel yürüttüm... Psikolojim falan bozuldu. Hastalığı hazmedemedim çalışırken."

Pozitif- Negatif sevgi

Çehre, yönetmeninden set ekibine kadar kendisine çok yardım edildiğini, dinlenme odası olduğunu ve yorulmaması için her çabanın gösterildiğini söyledi. Ancak buna rağmen bir dönem geçirdiği hastalıkların da verdiği ağırlıkla psikolojik olarak zor günler geçirdiğini itiraf eden Nebahat Çehre, "Bu dizi, nedense bilemiyorum, başladığı günden beri, yakamı bırakmayan bir şey oldu. Pozitif-negatif insanların çok sevgisi de böyle bir etki yapabilir gibi gelmeye başladı artık bende. Biraz onun korkusunu yaşadım" dedi.

Kendini Teskin etti

Çehre, sürekli kendisini "Sen kuvvetli bir kadınsın, bunu da yenersin, sakın ilaca falan başlama" diyerek telkin ettiğini belirterek, "Yani o hastalığı yaşayamamak, taşıyamamak gibi ufak bir zayıflama haline girdim ve dokunsalar ağlamaya başladım ki hayatımda beni ağlarken hiç kimse görmedi" diye konuştu.