Muhtarlara Erdoğan tuzağı

SİVAS Muhtarlar Derneği Başkanı Duran Koç Cumhurbaşkanlığıyla iletişimlerini kolaylaştıracağı iddiasıyla dergi ve web sitesi için verilen hesaba 30 TL yatırmaları istendiğini söyledi.

Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Duran Koç, muhtarların cep telefonlarına ‘TC Muhtarlar Koordinasyonu’ adıyla mesaj gönderilerek Cumhurbaşkanlığı’yla iletişimlerini kolaylaştıracağı iddiasıyla dergi ve web sitesi için verilen hesaba 30 TL yatırmaları istendiğini söyledi. Duran Koç, bu dolandırıcılık girişimi konusunda muhtarları uyardıklarını söyledi.

Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Duran Koç, Sivas il merkezi ve merkeze bağlı köylerde görev yapan yaklaşık 250 muhtarın cep telefonuna mesaj gönderilerek dolandırılmak istendiklerini söyledi. Dernek Başkanı Koç, ‘TC Muhtarlar Koordinasyonu’ adıyla gönderilen mesajda Cumhurbaşkanlığıyla iletişimlerini kolaylaştıracak ‘T.C. Muhtarlar İletişim Koordinasyon Dergisi ve Web Sitesi’ne üye olmaları ve 21 Mart 2016 tarihine kadar verdikleri PTT hesabına 30 TL yatırmalarının istendiğini dile getirdi.