Kısmetse Olur evinde büyük gerginlik! Bu akşam kim eleniyor?

Kısmetse Olur 19 Mart Pazar haftanın finali fragmanında Farima ve Melis arasında büyük bir tartışma çıkıyor. Melis’in yüksek çıkışları karşısında sakinliğini koruyamayan Farima’yı diğer gelin adayları güçlükle tutuyor!

Kısmetse Olur'da bu akşam kim elenecek? Nefesler tutuldu. 19 Mart Pazar akşamı ekrana gelecek olan Kısmetse Olur haftanın finalinde yine sinirler geriliyor. Bu hafta yarışmaya kim veda edecek? Farima ve Melis arasında büyük bir tartışma çıkıyor. İşte Kısmetse Olur finalinden ilk görüntüler...

Kısmetse Olur’da yine herkesi gerilim ve heyecan dolu bir eleme gecesi bekliyor. Onur ve Gamze arasında sesler yükseliyor. Gamze, Onur’un Aycan’ı program için kullandığını iddia edince ortam geriliyor ve  Onur sessizliğini bozuyor. Öte yandan Ezgi ve Akın tartışmasında bilinmeyenler tek tek ortaya çıkmaya başlıyor! Akın’ın hayatında olmak isteyen Ezgi, programa girecek mi?

ARCA KARA'DAN ŞOK AÇIKLAMALAR

Eski damat adaylarından Arca eve Tuğçe hakkında önemli açıklamalar yaptığı bir video gönderdi! Akın'ın suçlamaları karşısında deliye dönen Tuğçe ise evi terk etti.

Kısmetse Olur'da Akın'la inişli çıkışlı bir aşk yaşayan ve ayrılma kararı alan Tuğçe, Arca'nın gönderdiği mesajla şok oldu. Akın, Tuğçe'nin onu Arca ile aldattığını iddia etmiş ve Tuğçe'yi suçlamıştı. Konularda sürekli adı geçen ve sessizliğini koruyan Arca'dan ise açıklama geldi. Arca, Tuğçe'yle bir kaç defa görüştüklerini ancak hiç bir zaman sevgili olmadıklarını söyledi. Akın ise buna inanmayarak yine Tuğçe'nin üzerine gidince olanlar oldu...