Ivana Sert horon oynadı, olay yarattı!

İşte Benim Stilim eleme gecesinde Gülşah Yılmaz horon oynadı. İvana Sert ise horona katılınca, Karadeniz müziği ve dansına ne kadar uyum sağladığını göstermiş oldu. Ivana büyük alkış topladı.

İşte Benim Stilim All Star 04 Aralık 2015 Cuma akşamı yayınlanan 84. bölümünde gala gecesinin konsepti "dans" oldu.

Gülşah Yılmaz horon ile galaya hazırlanınca İvana Sert dayanamadı ve o da Gülşah'la birlikte horon tepti. İvana Sert'in horondaki başarısı srüdyodakilerden büyük alkış aldı.

Nur Yerlitaş'ta kemençeyi görünce dayanamadı ve "Çayelinden Öteye" türküsünü mırıldanmaya başladı. Nur Yerlitaş daha sonra Karadeniz kadınlarına olan hayranlığını dile getirdi.

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.
ALL STAR YARIŞMACILARI: Çiğdem Çelik, Emel Özkızıltaş, Ezgi Ünal, Ayşegül Doğan, Nihal Candan, Özden Cerrahoğlu, Ezgi Baylar, Aycan-Nurcan Şencan (İkizler), Gülşah Yılmaz, Ayşenur Balcı, Sara Ayşem Koçoğlu, Nazlı Hamarat, Melek Balkan, Tuğçe Ergişi, Gizem Güleri Maria Surina, Nazlı Sultan Kayaaslan, Didem Ezgi Akın, Zeynep Öztürk, Gülay Hançer, Neda Poursaeid, Sima Şerafettinova