İthal frikik!!! Faslı manken İstanbul'a geldi, açılıp saçıldı!!! VİDEO

Fas`ın geleneksel motiflerinin yansıtıldığı kıyafetlerde cüretkar kesimler göze çarptı. Cesaret isteyen elbiseleri Faslı modeller tanıttı, göğüs dekoltesi olan kıyafetleri taşıyan mankenlerden biri göğüs frikiği vermekten kaçamadı.

İŞTE O AN

"Fas Yemek ve Kültür Festivali"nin açılışı otantik bir Fas gecesiyle yapıldı. Gecede ünlü Fas aşçılarının yemekleri sunuldu, ülkenin en iyi müzik grubu "Chawki" katılımcılara müzik ziyafeti verdi. Ayrıca Fas`ın ünlü moda tasarımcılarından Zineb Shimou geleneksel çizgilerin yer aldığı kreasyonunu bir defile ile İstanbullulara tanıttı.

Koleksiyonda Fas`ın geleneksel motiflerinin yansıtıldığı kıyafetlerde cüretkar kesimler göze çarptı. Cesaret isteyen elbiseleri Faslı modeller tanıttı, göğüs dekoltesi olan kıyafetleri taşıyan mankenlerden biri göğüs frikiği vermekten kaçamadı.

Fas`taki yaşam kültürünü İstanbul`a taşıyan "Fas Yemek ve Kültür Festivali" 30 Nisan`a kadar Çırağan Sarayı`nda devam edecek. Ayrıca festival süresince yapılan çekilişlerle Casablanca`ya gidiş-dönüş uçak bileti ve orada bir otelde 3 gece kahvaltı dahil konaklama hediye edilecek.