O Ses Türkiye'nin finalistleri belli oldu!

O Ses Türkiye'nin finalistleri belli oldu. Türkan Kürşad, Tankurt Manas, Emre Sertkaya ve Aziz Kiraz finale çıkarak sevenlerine büyük sevinç yaşattı.

O Ses Türkiye heyecanı başladı. Çeyrek final özetinin ardından Yarı final eşleşmelerine geçildi ve şuanda da elemeler yapılıyor. İşte O Ses Türkiye yarı finali başlarken ilk SMS oylamaları sonucunda Ali Mert Habipoğlu yarışmaya veda eden ilk isim oldu. Busegül Yalçın'da performanslar sonunda yarışmaya veda eden ikinci yarışmacı oldu.

TV8 Canlı Yayın

O Ses Türkiye yarı finalinde ikinci performanslar başladı...

Emre Sertkaya 'Beni Yak Kendini Yak' şarkısı ile stüdyoyu coşturdu
Gökhan-Hakan kardeşlerin son yarışmacısı Emre Sertkaya yarın yapılacak olan O Ses Türkiye için son kez sahneye çıktı. Beni Yak Kendini Yak şarkısını seslendiren yarışmacı Final için vize alabilecek mi?

Hadise'nin 'Minicik Starı' Aziz Kiraz yine göz kamaştırdı

Hadise'nin tek yarışmacısı Aziz Kiraz 'Casudo' şarkısı ile büyük beğeni topladı. Hadise'nin benim mini kstarım dediği yarışmacı güçlü sesi ile jüriden tam not almayı başardı ve SMS oylamasını beklemeye başladı.

Alparslan Adsay'dan muhteşem Zahidem şarkısı
Gökhan ve Hakan kardeşlerin takımında yer alan Alparslan Adsay 'Zahidem' şarkısını seslendirdi. Şarkıya kattığı muhteşem yorum ile izleyiden büyük beğeni alan Adsay O Ses Türkiye jürisinden de tam destek aldı.

Türkan Kürşad Salı akşamının ilk finalisti oldu
O Ses Türkiye'de yarı final heyecanı yaşanırken Türkan Kürşad canlı yayında ikinci performansı ile yine izleyenleri büyüledi. Hadise Türkan'ın performansı karşısında göz yaşlarını tutamadı ve duygusal anlar yaşadı. 16 yaşında ki minik yarışmacı O Ses Türkiye 2016 finaline yükselen ilk ismi oldu.

Tankurt finale yükselen ikinci isim oldu
Ebru Gündeş'in yarışmada ki iddialı yarışmacısı Tankurt Manas 'Flex' şarkısını yarı finalin ikinci etabında seslendirdi. Güçlü sesiyle izleyenleri büyülen Tankurt Manas O Ses Türkiye finaline yükselen ikinci isim oldu.

Emre Sertkaya O Ses Türkiye finalisti oldu
Gökhan-Hakan kardeşlerin son yarışmacısı Emre Sertkaya yarın yapılacak olan O Ses Türkiye için son kez sahneye çıktı. Beni Yak Kendini Yak şarkısını seslendiren yarışmacı Final biletini alan 3. yarışmacı olurken Gökhan ve Hakan'ın ikinci finalisti oldu.

Hadise'nin 'Minicik Starı' Aziz Kiraz finale yükseldi
Hadise'nin tek yarışmacısı Aziz Kiraz 'Casudo' şarkısı ile büyük beğeni topladı. Hadise'nin benim mini kstarım dediği yarışmacı güçlü sesi ile jüriden tam not almayı başardı ve SMS oylamasını beklemeye başladı. Gelen SMS oylaması sonuçlarında Aziz Kiraz son finalist oldu.

Ali Dağaşan yarışmaya veda etti
Gökhan-Hakan'ın yarışmacısı Ali Dağaşan O Ses Türiye yarı final eşleşmelerinde ikinci performanslarda 'Kum Gibi' şarkısını seslendirdi. Stüdyo da duygusal anlara yaşanırken Dağaşan yine performansı ile göz doldurdu. Ancak SMS oylamasında Ali yarışmaya veda eden 3. isim oldu.

O Ses Türkiye ilk performanslar şöyle;

Alpaslan Adsay sahnede duygusal anlar yaşattı
Gökhan ve Hakan'ın yarışmacısı Alpaslan Adsay 'Hey Ağalar Hangi Derde Yanayım' şarkısını seslendirdi. Stüdyoda duygusal anlar yaşarken izleyiciler uzun süre Alparslan'ı alkışladı. Gökhan, Alparslan için sahnede bambaşka bir insan olduğunu belirtti. Alparslan ikinci oerformanslara yükselen son isim oldu.

Hadise'nin son yarışmacısı Aziz Kiraz ilk etabı geçti
Hadise'nin tek yarışmacısı Aziz Kiraz sahneye gelerek 'Araftayım şarkısını seslendirdi. Murat Boz'un yarışmacısı Ali Mert Habipoğlu yarışmaya veda ederken gözler Hadise'nin tek yarışmacısı Aziz'e çevrildi. Hadise yarışmacısı hakkında Benim minicik starım. Ben hayatımda böyle bir insan tanımadım diyerek SMS sonucunu beklemeye başladı. SMS sonuçları ile Aziz ikinci performanslara yükselen ikinci isim oldu.

Emre Sertkaya 'Yarim Derdini Ver Bana' şarksını seslendirdi
Gökhan-Hakan'ın yarışmacısı Emre Sertkaya yine muhteşem bir şarkı ile izleyenleri duygulandırdı. Emre 'Yarim Derdini Ver Bana' şarkısını seslendirirken Gökhan ve Hakan yarışmacılarına övgüyle bahsetti.Emre Sertkaya ikinci performanslara yükselen ilk ismi oldu.

Busegül yarı final de elenen ikinci isim oldu
O Ses Türkiye'nin belkide en güçlü sesleri arasında gösterilen Busegül Yalçın 'Gözlerimin Etrafındaki Çizgiler' şarkısını seslendirdi. Stüdyoyu coşturan bir performans sergileyen Ebru Gündeş'in yarışmacısı Busegül herkesten beğeni topladı. Ancak SMS sonuçlarında Busegül yarışmaya veda eden ikinci isim oldu.

Türkan Kürşad kimdir?

Takımı Hakan & Gökhan'ın Takımı
Kimdir-Biyografisi

Türkan Kürşad Kaç Yaşında: 16.

Türkan Kürşad Nereli: Kıbrıs

Türkan Kürşad Nerede Yaşıyor: KKTC

Ek Bilgiler: Öğrenci. Daha önce Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yarışıp finale kalmıştı.

Canlı yayında Ebru Gündeş'ten iş isteyince Acun ne dedi?

Türkan Kürşad İçin Hangi Jüriler Döndü: Hakan & Gökhan, Hadise, Murat Boz, Ebru Gündeş

1. Turda Söylediği Şarkı: Listen


Takım koçunun kararıyla doğrudan 3. tura çıktı.


3. Turdaki Rakipleri: Tuğba Sevinç, Kerem Gülsoy

3. Turda Söylediği Şarkı: Bang Bang

O Ses Türkiye'yi sallayan düello!

4. Turdaki Rakipleri: Zafer Eyri (Hadise) (% 33), Olga Nuris (Ebru Gündeş) (% 22)

4. Turda Söylediği Şarkı: Chandelier (% 45)


5. Turdaki Rakipleri: Deniz Akyürek (Ebru Gündeş) (% ?), Berkin Bekret (Murat Boz) (% ?)

5. Turda Söylediği Şarkı: I Will Always Love You (% ?)


6. Turdaki Rakipleri: Tankurt Manas (Ebru Gündeş), Berkin Bekret (Murat Boz), Tamay Özaltun (Hakan & Gökhan)

6. Turda Söylediği Şarkı: Je T'aime

Tankurt Manas Kimdir? O Ses Türkiye yarışmasıyla seyirci ve jürinin ilgisini çeken Tankurt Manas genç Türk rapper’dır. O Ses Türkiye yarışmasına katılarak rap tarzı söylediği şarkısı sayesinde büyük beğeni toplayan Tankurt Manas, özellikle flex tarzında adını türkçe rap camiasında duyurmuştur.

Berfu, Nutsa ve Tankurt'un On the floor düellosu

Tankurt Manas için Uludağ sözlükte neler yazıldı?

gelecek senelerde adı daha da fazla duyulacak genç türk rapper’dır. özellikle flex tarzında adını türkçe rap camiasında duyurmuştur.

flex konusunda iyidir ve bir yerlere gelmek için doğru isimlerle çalışıyor. geleceği parlak, bekliyoruz bakalım.


dinlediğim tek türk rapper. kendileri özellikle delil, çene kemiklerimi kırdım ve son zamanlarda çıkarmış olduğu flexman şarkısıyla gayet kendini dinletiyor. türkiyede flex konusunda başlıca isimlerden, başarılarının devamını bekliyoruz.