İbrahim Tatlıses'e müthiş şaka!!! "İbo-burger" şakası Tatlıses'i nasıl çıldırttı?

Tatlıses, pazar sabahı bazı haber sitelerine düşen "Tatlıses'e İboburger Şoku" haberiyle uyandı. Haberde İboburger minübüslerinin Kocaeli Fuarı önünde bir haber ajansı tarafından çekilmiş gizli kamera görüntüleri vardı.

TATLISES'E İBOBURGER ŞOKU!

Süper Joker tarafından şakalanan ünlüler kervanına İbo da eklendi.

Uyanık bir işletmeci Türkiye'nin dört bir yanında İboburger minübüsleri açmaya başlamıştı. Çocuk mönüsüne İdoburger, hamburgerlere Aramamburger, Tektekburger adını veren uyanık işletmeci soranlara da İbo'nun manevi evladı olduğunu öne sürüyordu.

Haber üzerine İbo çılgına döndü, hemen araştırma yaptırmak için aynı gün adamlarını İboburger minübüslerinin görüntülendiği Kocaeli'ye yolladı. Akşamki İbo Show'da da bu işi yapanlarla hesaplaşıp onların bir hafta sonra ipliğini pazara çıkaracağını söyleyen İbo'yu, program sonunda ATV gece haberlerinde bu işin sorumlularıyla İbo'yu canlı yayında yüzleştirmek için muhabirler bekliyorlardı.

Konya'daki İboburger minübüsünden yayına bağlanan uyanıklara ağzını geleni söyleyen Tatlıses, en çok çocuk mönüsüne oğlu İdo'nun adının verilmesine içine sindiremediğini söyledi."Benim işim sizinle değil patronunuzla" diyip tehditler savuran İbo, patron olarak aşçı kostümüyle arabanın içinden kafasını uzatan Yavuz Seçkin'i görünce kahkayı patlattı.

Böyle zekice bir şakaya karşı mizahı seven bir sanatçı olarak kızamayacağını söyleyen Tatlıses, sadece şehir dışına yolladığı adamlarının yol masraflarını Yavuz Seçkin'den mutlaka alacağını söyledi.