Gülşen'in Ağabeyine Ziyaret İzni Verilmedi

Ataşehir'de 30 Nisan'da verdiği bir konserde İmam Hatip liselilere yönelik sözlerinden ötürü tutuklanan şarkıcı Gülşen Çolakoğlu'nu, ağabeyi Özden Bayraktar ziyaret etmek istedi.

Ataşehir'de 30 Nisan'da verdiği bir konserde İmam Hatip liselilere yönelik sözlerinden ötürü tutuklanan şarkıcı Gülşen Çolakoğlu'nu, ağabeyi Özden Bayraktar ziyaret etti. Savcıdan görüşme izni alamayan Bayraktar, Gülşen'le bir araya gelemedi.

Ağabeyi Bayraktar, Gülşen’in durumuyla ilgili soruya "Bomba gibi" karşılığını verdi. Bayraktar, Gülşen'in tek kişilik koğuşta kaldığını da söyledi.

Gülşen’in tutuklu olduğu Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne sabah saatlerinde gelen ağabeyi Özden Bayraktar, ellerinde tatlı paketleriyle girdiği cezaevinde yaklaşık bir saat kaldı. Kardeşinin çok iyi durumda olduğunu ifade eden Bayraktar, "Bomba gibi" yorumu yaparken, kaldığı koğuşla ilgili soruya eliyle işaret ederek "Tek kişilik" dedi.

Bayraktar'ın savcıdan görüşme izni alamadığı için Gülşen'le bir araya gelemediği öğrenildi. Daha sonra izin almak için Bakırköy Adliyesine giden Özden Bayraktar, Ozan Çolakoğlu ile tekrar cezaevine geldi.