Gülşen aşkıyla yanan Erol Köse nasıl kapana kısıldı?

Gülşen'e aşkını açıkladıktan sonra jet hızıyla eşine geri dönen Erol Köse'nin korkusu neydi? Adı zaman zaman bazı skandallara karışan Köse, bunların ortaya çıkmasından mı korktu?

Tehlikeli sırlar

Ajlan Hanım'ın kendisiyle ilgili çok özel sırları açıklayacağından korkan Erol Köse, kapana sıkıştı.

2 yıldır farkındaydı
Dünyada 'aldatılmış kadın' kadar tehlikeli başka şey olamaz. Eğer ki karınızı aldattıysanız, onun gazabını siz düşünün artık. İntikam için yapamayacağı kötülük, kullanmayacağı koz yoktur. Kendisini Gülşen'le aldatan eşi Erol Köse için "Ona bir şans verdim" diyen Ajlan Köse, bu konuda en sıcak örnek. Çünkü iddialara göre Ajlan Hanım, bu ilişkiyi en başından beri biliyordu. Ve eşinin kendisini terk etmeyeceğinden emindi.

Mesaj dolu açıklama
Nasıl bu kadar emin olduğuna gelince... İnsanın hayat arkadaşı, en büyük sırdaşıdır. Ajlan Hanım da, Köse'nin tüm sırlarından haberdardı. Adı zaman zaman bazı skandallara karışan Köse, söylenenlere göre, bunların ortaya çıkmasından endişe ettiği için eşine doğru 'U dönüşü' yapmıştı. Çünkü geçmişinin gözler önüne serilmesi en büyük korkusuydu. Zaten Ajlan Hanım'ın "Son bir şans verdim" sözü de mesaj doluydu.

Takvim