Güllü'nün eski kocası ilk kez konuştu: Filmin sonunu çok merak ediyorum

Güllü’nün ölümüyle ilgili soruşturma devam ederken, eski eşi Gürol Gülter, çocuklarının cinayet şüphesiyle anılmasına ilişkin olarak ilk kez açıklama yaptı.

Gülter, "Filmin sonunu ben de çok merak ediyorum. Çok sıkıldık. Benim de kafam karman çorman ama toz konduramıyorum. Her şey çok karman çorman. Her şey iç içe geçmiş. At izi it izine karışmış. Şoktayım" dedi. 

Habertürk’ten Öznur Karslı’ya konuşan Güllü’nün eski eşi Gürol Gülter, yaşanan süreçle ilgili duygu ve düşüncelerini ilk kez paylaştı.

Olayın ardından yaşanan gelişmeler karşısında büyük bir şok yaşadığını belirten Gürol Gülter, şöyle konuştu: 

"Filmin sonunu ben de çok merak ediyorum. Çok sıkıldık. Benim de kafam karman çorman ama toz konduramıyorum. Her şey çok karman çorman. Her şey iç içe geçmiş. At izi it izine karışmış. Şoktayım… İki türlü şoktayım: Bir, ‘Ateş olmayan yerden duman çıkmaz’ diye; bir de ‘Ne alaka?’ diye… Bu kadarı da olmaz yani.

Tuğyan, o kadar akılsız biri değil. Hep dilindeydi, bana da dediği olmuştur yani 'Allah kahretsin ya, yine mi...' diye. Annesiyle ilgili bana da dediği şeyler olmuştur."