Firuze, Deli Aşık ile rekora koşuyor

Türk pop müziği'nin farklı sesi FİRUZE ilk albüm çalışması DELİ AŞIK'LA Karşınızda.. 6 şarkıdan oluşan albümde bir çok başarılı müzisyen buluştu. DELİ AŞIK kısa sürede tıklanma rekoruna doğru gidiyor...

Uzun yıllar izmir ve İstanbul'un seçkin yerlerinde sahne alan genç şarkıcı FİRUZE Dmc etiketi ile müzik severlerle buluştu. söz ve müziği, Alper Narman&Onur Özdemir'e ait olan DELİ AŞIK'ın düzenlemesi Osman Çetin imzası taşıyor. 6 şarkıdan oluşan albümde bir çok başarılı müzisyen buluştu.

Diğer 5 eserin düzenlemesi Gürsel Çelik tarafından yapıldı. Şarkıların okuma ve kayıtları Ozan Çolakoğlu'nun stüdyosunda tamamlandı.Vokal koçluğunu Ümit Sayın'ın yaptığı albüm'de Sayın'ın Aşk hırsızı isimli yeni bir şarkısıda bulunuyor. şimdiden çok konuşulan

DELİ AŞIK kısa sürede tıklanma rekoruna doğru gidiyor...

Klip çekimlerinde şarkı'nın ruhuna uygun olarak bir çok kadın karakterini canlandıran Firuze oyunculuğu ile de dikkat çekti. Bir çok başarılı klibe imza atan İmre Haydaroğlu yönetmenliğinde çekilen klip de Güney Amerikalı oyuncu ve model Craig Maskew rol aldı.

Deli aşık - söz&müzik:Alper Narman-Onur Özdemir

Aşk hırsızı - söz&müzik:Ümit Sayın

Hayırlısı - söz&müzik:Sefa Chesmbreah

İstisna - söz&müzik:Sefa Chesmbreah

Öyle yada böyle - söz&müzik:Nida Ünsal

Senli benli - söz&müzik:Nezih Üçler

FİRUZE BİYOGRAFİ

Firuze 1983 yılında Karşıyaka, İzmir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Balıkesir'de tamamladıktan sonra, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nin İktisat bölümüne devam etti.

Müziğe dedesinin de bir klarnet ustası olması ile teşvik edilen Firuze, Okul yıllarında da müzik başkanlığı yapıp, okul hayatı boyunca da tüm müsamere ve kutlamalarında sahne aldı.

Firuze; ilk sahne deneyimini Stockholm-İsveç’te başladı.

İsveç’te bir çok işletme ve organizasyonda da yer alan Firuze, Almanya'nın Heidelberg şehrinde hizmet veren Atatürkçü Düşünce Derneği'nin de iki yıl boyunca gönüllü sanatçısı olmuştur.

2006 yılında Türkiye'ye dönen Firuze; Marmaris, Çeşme, İzmir, Bursa, Balıkesir ve İstanbul gibi Büyük şehirler de sahne çalışmalarına devam etmiştir.

2016 yılının Eylül ayında DMC etiketiyle ilk albüm çalışmasını gerçekleştirmiştir. İstanbul'da albüm ve sahne çalışmalarına devam eden Firuze, bir yandan şan dersleri ve gitar derslerini de sürdürmektedir.