"Erdoğan için hayatımı veririm!" Operasyonu destekleyen ünlü kim?

Ünlü oyuncu Mustafa Alabora, Ergenekon davasında hükümete tam destek verdi ve Erdoğan'ı neden desteklediğini de anlattı.

Mehmed Ali Alabora'nın babası ünlü oyuncu Mustafa Alabora, Ergenekon davasına "artık darbe yapmak ya da istemek kimsenin yanına kar kalmayacak" dedi ve tam destek verdi.

"Bundan sonra kolay kolay kimse darbe yapmaya niyetlenemeyecek. Umarım aklanırlar, o başka. Ama en azından ben darbe yapmaya kalkarsam hapse atarlar diyecekler." diyen Alabora, dostlarından Erdoğan'ın okuduğu şiirler yüzünden ayrı düştüğünü söyledi. Erdoğan'ı okuduğu şiire katılmasa da savunduğunu ifade eden Alabora, Russel'in dediği gibi "senin fikrini savunmak için hayatımı veririm", "ben de o sırada Erdoğan için hayatımı verirdim." dedi.

Alabora sık sık AKP demekten de kaçındı ve Ak Parti demeye özen gösterdi.

Ak Parti'nin insanları çarşafa sokacağına ve benzeri şeyleri yaşatacağına kesinlikle inanmadığını söyleyen Alabora "Altı buçuk sene oldu kardeşim. Ne oldu? Adamlar hayal edemediğimiz demokratikleşme yasalarını çıkardı" hatarlatmasını yaptı.

Aydınların iki yüzlü olmasından dem vuran Mustafa Alabora Erdoğan için "Adam doğru şeyler yapıyor kardeşim. Bunu görmemezlikten gelemezsiniz" diyerek arkadaşlarına sitem etti ve "Birbirimizi anlamaya çalılşalım" ricasında bulundu.

Alabora hayatında kendisini affedemediği bir olayı da anlattı. 9 yaşında iken İstanbullu bir Rum kadına "Vatandaş Türkçe konuş" dediğini söyeyen Alabora, önyargıların ne derece bizi körelttiğine vurgu yaptı