Dadıyı hamile bıraktı, kürtaj için 300 bin dolar verdi

Melanie Brown, geçtiğimiz ay eşi Stephen Belafonte'den boşanmak için dava açtı. 41 yaşındaki şarkıcının dava dosyasında yer alan ayrıntılar şoke etti.

'Spice Girls' grubunun 'Mel B' lakabıyla bilinen solisti Melanie Brown, geçtiğimiz ay eşi Stephen Belafonte'den boşanmak için dava açtı. 41 yaşındaki şarkıcının dava dosyasında yer alan ayrıntılar şoke etti.

Melanie Brown, 2012 Olimpiyatları'nda vereceği konserin bir gece öncesinde eşi Stephen Belafonte'nin kendisini sertçe iterek halının üzerine düşürdüğünü ileri sürdü. Ancak 41 yaşındaki şarkıcının anlattıkları bununla sınırlı değil.
İngiliz solist, eşi Stephen Belafonte'nin uyguladığı şiddetin evliliklerinin ilk yılında başladığını ileri sürdü. Bir ara aşırı dozda aspirin içtiğini belirten Mel B, ambulans çağırmak istediğinde de kocasının kendisine engel olduğunu belirtti.
Belafonte'nin yanlarında dadı olarak çalışan Lorraine Gilles'i hamile bıraktığı iddiasına ilişkin yeni detaylar da ortaya çıktı. Buna göre, genç kadın, Belafonte ile olan ilişkisinden hamile kaldı. Belafonte ise kürtaj olması için dadıya 300 bin dolar verdi. Lorraine Gilles'in ablası ise bu iddiaları yalanladı.

Vatan