Bu çantalara Ülke ekonomisi sığar! İşte ünlülerin çantaları!

Giydikleri olay yaratan yıldızların evlerinde kaç tane çantaları olduğunu hiç merak ediyorsanız yanıtı haberimizde.

Araba parasına çantaBirbirinden ünlü yıldızlar sadece kıyafetleriyle değil aksesuarlarıyla da günümüz gençliği tarafından taklit ediliyor. Giydikleri olay yaratan yıldızların evlerinde kaç tane çantaları olduğunu hiç merak ettiniz mi? Sizler için araştırdık...

TUĞBA ÖZAY: KOLLEKSİYONERİM
Ben çantalarımı takıntı olarak değil, gereksinim olarak değiştiriyorum. İşim gereği şık olmam gerekiyor. Sanırım 250, belki de daha fazla çantam vardır. Yurt dışında da yaşadığım için, oralardan da, seyahate gittiğim yerlerden de alıyorum. Kaliteli markalar tercihim ve sezonda da yeni modelleri takip ediyorum. Hemen her sezonda da ihtiyacı olanlara eski çantalarımı mutlaka veririm.

LERZAN MUTLU: 220 ÇANTAM VAR
Alışveriş ve çanta benim hayatta ki en büyük tutkularımdan. Tam 120 çift ayakkabı, 220 de çantam var. Çok düşkünüm çantalara. Özellikle yurtdışına gittiğim zaman alışveriş yapmadan asla duramam. Ve bir seferde en az 5-10 çift ayakkabı ve bir o kadarda çanta alırım.

GÜNEL:  HER ÜLKEDEN MUTLAKA ALIRIM
Çanta alışverişte en keyif aldığım nokta oluyor çünkü, her şeyimle güzel gidecek çantalar almam gerekiyor. Toplamda biraz fazla olsa da 700 elbise, 400 ayakkabı ve 200 çantam var. Gittiğim her yerden mutlaka çanta alıyorum. İşim gereği dünyanın her yerine gidiyorum ve hem anı diye, hem de çok farklı olacak diye gittiğim ülkelerden mutlaka çanta alırım.

ELİF ECE UZUN: MUSLUKLARI SIKTIM
50 tane çantam var. Ancak bunların on tanesi pahalı ve kalitelidir. Diğerleri çok keyfi aldıklarımdır. Son iki senedir de o kadar akıllandım ki, öyle eşyalara para yatırıyorum. geleceğe yatırım yapmaktan yanayım. O yüzden ben bu ara muslukları sıkıp ekonomi yapıyorum.

MERAL KAPLAN: 300'Ü GEÇTİM
Her sene kullanamayacağımı anladığım çantalarımı, ayakkabılarımı, eşyalarımı ihtiyacı olanlara veriyorum. Zaten dolabıma sığmıyor eşyalarım300'ü aşkın  çantam var. 100 ya da 150 tane sevdiğim vardır onları takarım hep. Bayan olmak zor bu yüzden. Paraya hiç girmeyelim de, sahte çanta kullanmam. Gerekirse hiç takmam pahalı çanta ama sahte de almam.

YILDIZ USMANOVA: KIZIM BANA ORTAK OLDU
Bir kadının kıyafetini gösteren iki detaydan biridir çanta. Moda geçici stil kalıcıdır diye düşündüğüm için çanta alırken stilime uygun olanları tercih ederim.  Benim çantalarımı kullanmayı kızım da sevdiği için evimde içinde yüzlerce çantanın olduğu bir çanta kolleksiyonum yok. Şu anda 50'ye yakın çantam var çünkü sürekli kızım beğendiklerini kendi evine götürüyor. Ortak oldu bana adeta.

SİBEL CAN: 70 BİN DOLARA ÇANTA ALDI AMA
Sibel Can, 70 bin dolara Hermes Birkin marka çanta aldı. Can, 'Yurtdışından satın almaya karar verdiğimde, markanın iki ay içinde Türkiye'de mağaza açacağını öğrendim. İki ay bekleyip, çantayı Nişantaşı'nda yeni açılan mağazadan aldım. Bu, kendime yılbaşı hediyem' dedi. Öte yandan ünlü şarkıcı geçtiğimiz yıl gümrüğe takılan milyarlık çantalardan bir defada 114 tane aldı. Jet sosyetenin peşinden koştuğu binlerce dolarlık marka çantalar gümrüğe takılınca, 100 TL'den başlayan fiyatlarla satıldı. Gümrük çantaları, düşük fiyatına rağmen kredi kartına taksit ile satılıyor.

IVANA SERT: ARABA FİYATINA ÇANTA
Sosyete dünyasının en ünlü kadınlarından İvana Sert, eşi Yurdal Sert'in kendisine aldığı yılbaşı hediyesiyle mutlu oldu. Sosyetik ikoncanın uzun süredir istediği Hermes'in Birkin model çantasını 6 ay öncesinden sipariş eden Yurdal Sert, siyah renkteki çanta için yaklaşık 70 bin dolar ödedi

Bugün