CHP'li Spiderman ile AKP'li Batman kavga ederse.. İlginç video

Argonomi çok keyifli bir röportaja imza attı. Sokakta insanlara: ''Spiderman AKP kongresi yapacak, genel kurula başkanlığa adaylığını koysa oy verir misiniz?'' gibi sorular sordu işte halkımızın verdiği güldüren cevaplar.

Argonomi çok keyifli bir röportaja imza attı. Film karakteri olduğunu bilmeyen insanlara Batman'i AKP karşıtı, Spiderman'i AKP'li olduğunu söyledi ve  sorular sordu. Gelen cevaplar şaşırtıcıydı. Bazı insanlar sonuna kadar Spiderman'in yanındayken, Erdoğan ile ikisini rakip görünce Spiderman'i bıraktılar. Bir teyze barıştıracaksın tabi Allah huzur versin onlara diye huzur diledi ikisi için. Uzun uzun açıklamalar yapan insanların kafası karışıktı.

''Batman ile spiderman kavga etti. Barıştırmak için ne önerirsiniz?, Batman sizi çağırsa gider misiniz?, Spiderman AKP kongresi yapacak, genel kurula başkanlığa adaylığını koysa oy verir misiniz?, Batman gelse Erdoğan'a laf atsa ne yaparsınız?, Bağcılar AKP belediyesinden Spiderman çıkıyor ve Batman CHP eski ilçe kurul başkanı, gelip kim Ak Partiliyse onu bulacağım dedi ve geldi yanınıza ne yaparsınız?'' diye sorular sordu işte halkımızın verdiği birbirinden komik cevaplar..