Akit TV'den Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'e ağza alınmayacak küfür ve hakaretler

Daha önce Aladağ kız öğrenci yurdu yangınından sonra LAİK kesime hakaretler yağdıran sizin yüzünüzden oldu diyen Akit tv spikeri Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'e canlı yayında etmediği hakaret kalmadı.

Daha önce Aladağ kız öğrenci yurdu yangınından sonra LAİK kesime hakaretler yağdıran sizin yüzünüzden oldu diyen Akit tv spikeri Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'e canlı yayında etmediği hakaret kalmadı...Cezasını kim verecek..?

Sultan 2. Abdulhamid'in 5'inci kuşak torunu Nilhan Osmanoğlu'nun "Galatasaray'a ait olan Suada bizim" açıklamasını Halk TV'de yayınlanan Uğur Dündar'ın Halk Arena'sı programında belaltı bir muhabbete konu edildi. Daha önce de Yaşar Nuri Öztürk'ün bulunduğu aynı programda hakaret ve küfürlere sahne olan Halk TV bu kez de ahlak, aile ve insanlık kavramlarının ayaklar altına alındığı anlara sahne oldu.

ÖZDİL VE GEZEN'DEN AHLAKSIZLIK

Nilhan Osmanoğlu'nu gündeme getiren ikiliden Yılmaz Özdil, telefonla bağlanan Müjdat Gezen'e; "Bir tane sultan var bugün Sultan Abdülhamid'in torunu. Onun aslında bir dükkanı varmış ben bugün öğrendim. Sana oradan bir saltanat fesi alıp Uğur'la (Uğur Dündar) ziyarete geleceğiz. " diyerek ahlaksız diyaloğu başlatan o isim oldu.

Akit TV'nin korkusuz spikeri Ahmet Keser o ahlaksız ile ilgili verdi veriştirdi




Yorum GönderKalan Karakter:
1000
×Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.