Ahu Yağtu ile Özge Ulusoy'un tatsız tesadüfü

Hacı Sabancı'dan ayrıldıktan sonra kendisini işlerine veren Özge Ulusoy ile Ahu Yağtu az kalsın pişti oluyordu.

Hacı Sabancı'dan ayrıldıktan sonra kendisini işlerine veren Özge Ulusoy, Ahu Yağtu'nun Hacı Sabancı ile aşk yaşadığı iddiası ile tekrar yıkılmıştı. Tüm iddialar sıcaklığını korurken, ikili geçtiğimiz hafta sonu az kalsın Çeşme'de pişti oluyorlardı.

Hacı Sabancı ve Ahu Yağtu'nun Emirgan’daki bir mekanda yakınlaşması Posta tarafından ortaya çıkarılmıştı.

Hacı Sabancı ile 6 yıllık ilişkisini 3 ay önce bitiren Özge Ulusoy, Ahu Yağtu için şu sözleri söylemişti:

“Meğer o gece herkes görmüş. Ahu 16 yıllık arkadaşım. Asla beklemezdim. Telefon açıp inkar etmek istedi. Ama cevap vermedim. Instagram’dan da sildim, Ahu benim için artık bitti. Hacı’ya kızmadım. Erkektir yapar. Bugün de ölmediysem bir daha ölmem. Onlara tek şey diyorum; Allah ikisini de mutlu etsin. Ben çok güçlüyüm.”

Ardından da Ahu Yağtu'yu sosyal medya hesaplarından takipten çıkarmıştı.

Yeni Asır'ın haberine göre, ikili geçtiğimiz hafta sonu az kalsın Çeşme'de pişti oluyorlardı. İlk olarak Alaçatı'ya Ahu Yağtu geldi ve sokak sokak gezdi. Bir gece sonra da aynı mekan ve sokaklarda Özge Ulusoy ortaya çıktı. Hacı Sabancı ile ilgili soruları yanıtsız bırakan Özge Ulusoy, önce gece gezmesi yaptı ardından da soluğu plajlarda aldı.

Özge Ulusoy, kendisini serin sulara bıraktı. Yardımcısı ile birlikte Spiaggia Grande Beachte denize giren manken-sunucu Özge Ulusoy daha sonra denizin içinde kurulan salıncakta sallanarak dosta düşmana mutlu olduğunu gösterdi.