Yasemin Allen Eski Aşkı İle Görüntülendi

Kendisi gibi oyuncu Tolga Güleç’ten 40 gün önce ayrılan Yasemin Allen, birkaç gün önce sessizliğini bozmuş ve biten ilişkisiyle alakalı konuşmuştu.

Galerinin tamamı için tıklayınız

"Bazen inceldiği yerden kopması daha iyi oluyor" diyerek, önceki gün üç yıl önce ilişkisini noktaladığı Armağan Oğuz ile Nişantaşı'ndaydı. İkili, bir apartmana girerken objektiflere takıldı.

Yasemin Allen ve Tolga Güleç, geçtiğimiz aylarda büyük bir aşk yaşamış ve evlenecekleri konuşulurken, ayrılık kararı almıştı.

Biten ilişkisinden sonra, "Yasemin’le beş ay içerisinde çok büyük bir aşk yaşadık. Kendisi muhteşem bir insan. Ama birbirimize zaman ayıramadık.

Ben çekimlerim için şehir dışına gitmek zorunda kaldım. O memleketine döndü derken çok ayrı kaldık. Görüşemeyince de bir kıymeti kalmıyor ama hep hayatında olup görüşmek isterim."

BARIŞIRSAK ZOR DURUMDA KALMAK İSTEMEM

"Evlilik planınız var mıydı?" sorusuna, "Evlilik teklifi hiç olmadı. Daha çok yeniydik, birbirimizi tanıma sürecindeydik" diye yanıt verirken; barışma ihtimali ile alakalı da "Allah bilir ama hiç öyle bir şey düşünmedik. Büyük konuşmak istemiyorum. Sonra barışırsak zor durumda kalmayı istemem.”