TikTok Fenomeni Mükremin Gezgin'in Sahte Doğum Videosu Çektiği Tıp Merkezi Kapatıldı

TikTok'ta çektiği videolarla tanınan ve uzun zamandır 'hamile' olduğunu iddia eden Mükremin Gezgin'in doğum videosu çekmesinin ardından, Mükremin'in doğum videolarını çektiği Gaziosmanpaşa'da bulunan tıp merkezi ile ilgili Sağlık Bakanlığı hastanenin faaliyetlerini durdurarak mühürledi.

Galerinin tamamı için tıklayınız

Son dakika haberine göre bir tıp merkezinde doğum videosu çeken Mükremin Gezgin isimli TikTok fenomeninin paylaşımları sonrası yeni gelişmeler yaşandı. Aylardır "hamile" olduğunu söyleyen ve geçtiğimiz günlerde, Gaziosmanpaşa'da olduğu öne sürülen bir tıp merkezinde doğum temalı video çeken Gezgin'in o görüntüleri büyük yankı uyandırdı. Kucağında bir bebekle görüntü de paylaşan Gezgin'in paylaşımları sonrası harekete geçildi. Öte yandan Sağlık Bakanlığının da o videoların çekildiği tıp merkezini mühürlediği öğrenildi. İşte tüm gelişmeler...

TIP MERKEZİ MÜHÜRLENDİ
Edinilen bilgiye göre, sosyal medyada doğum mizansenli videolar paylaşan Mükremin Gezgin hakkında harekete geçildi. Mükremin Gezgin'in doğum videoları ve görsellerinin çekildiği Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan tıp merkezinin faaliyetlerini durdurdu ve merkez mühürlendi.