Survivor'da Soğuk Savaş!

Survivor'da Adem ve Hikmet arasında yaşanan gerginlik geceye damga vurdu. Finale adım adım yaklaşılırken yarışmacılar arasındaki gerilimin dozu da gittikçe artıyor.

Galerinin tamamı için tıklayınız

Batuhan Karacakaya konseyde Adem'in adını vermeyeceğini belirtip eleme potasına Hikmet Tuğsuz'u soktu. Bunun üzerine söz alan Hikmet'in "Batuhan kazandığında Adem'i söylemiyor, Adem kazandığında Batuhan'ı söylemiyor" demesi bardağı taşıran son damla oldu. Adem Kılıçcı, Hikmet Tuğsuz'un sözleri üzerine sert konuştu. 

Survivor'da dün akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek bir konsey yaşandı.

5-4 skorla dokunulmazlığı kazanan Batuhan Karacakaya konseyde yaptığı açıklamada Hikmet Tuğsuz'un iyi bir Survivor olduğunu belirttti. Performans açısından baktığında Ayşe Yüksel ile Hikmet Tuğsuz'u eşit gördüğünü vurgulayan Karacakaya, bir isim söylemek durumunda olduğunu fakat bu ismi bir seçeneği olmadığı için söyleyeceğini belirterek Hikmet Tuğsuz'un adını verdi. SURVIVOR ADEM'DEN HİKMET'E TEPKİ
Hikmet Tuğsuz eleme adayı olması üzerine "Batuhan kazandığında Adem'i söylemiyor, Adem kazandığında Batuhan'ı söylemiyor" deyince Adem Kılıçcı söz alarak Hikmet'e tepki gösterdi.