Ogeday Elenince Semih Öztürk'ten Çözümleme Geldi: Kuş Uçuşu Benzetmesi Yaptı

Semih Öztürk sosyal medyadan yaptığı analizde "Nisa’nın çok büyük avantajı var. Ciddi bir fan grubu olmakla birlikte Z kuşağının önemli temsilcisi" dedi. Kovulduğu iddia edilen Öztürk, açıklamalarına sosyal medya üzerinden devam ediyor.

Galerinin tamamı için tıklayınız

Survivor All Star finale sayılı günler kala gelenen isim Ogeday Girişken oldu. Avatar Atakan'ın vedasının ardından Survivor Ogeday'ın da elenmesi sosyal medyada gündem oldu. Ogeday'ın elenmesi sonrası sezon ortasında yorumculuktan çıkarıldığı iddia edilen Semih Öztürk konuya dair fikirlerini sosyal medyadan paylaştı.

Survivor Ogeday Girişken'in vedası sonrası Semih Öztürk "En önemli şampiyonluk adayı da gitti. Şaka gibi. Yolun açık olsun Ogeday" yazarak şu analizlerde bulundu:

"Bu saatten sonra şu isim şampiyon olacak diyen kişi büyük yanılır. Şunu not edin ama. Kadın şampiyon mottosunu hangi kadın sona kalırsa ağır dillendirecek bu sene ve bu motto bir gün çalışacak. O sene bu sene mi hep birlikte göreceğiz. Daha önceki 3 finalist kadın yarışmacı, Nagihan, Merve ve Seda’ya göre Nisa’nın çok büyük avantajı var. Ciddi bir fan grubu olmakla birlikte Z kuşağının önemli temsilcisi. İsmini de Nisa suresinden alan bu yarışmacı farklı parametreler birleşince geniş kitlelere hitap eden bir figür.