Nagihan Karadere'den Flaş Survivor Hamlesi!

Survivor'da şampiyonluk adayı olarak gösterilen ve yarışmadan elenerek hayranlarını şaşkına çeviren Nagihan Karadere, Survivor şampiyonu Nisa hakkında konuştu. Sonucun böyle olmasını beklemediğini söyleyen Nagihan, "Artık hayatıma bakacağım" diyerek Survivor defterini kapattığını söyledi.

Galerinin tamamı için tıklayınız

Ulusal Masa programına konuk olan Survivor yarışmacısı Sema Aydemir ile Nagihan Karadere, Nisa'nın şampiyonluğu hakkında konuşarak, Survivor defterini kapattığını açıkladı.

NİSA BİLİNÇLİ OLARAK ŞAMPİYON YAPILDI
Nisa'nın bilinçli olarak şampiyon yapıldığı iddiası hakkında konuşan Sema Aydemir, "Acun Bey birisinin şampiyon olmasını istemez. İsteseydi İhsan Tarkan şampiyon olurdu. Kardeşi gibi. Belki ben olurdum ben onun iş yerinde çalışanıyım. Çok sevdiği futbolcu dostları geldi. Ümit Karan olurdu. Acun bey bir kere Nisa şampiyon olsun istedi gibi şeylerin olabilme ihtimali yok. Ama işte burada Nisa ben oynamayacağım deyip oynamayan ya da biz seçtiğimizde zayıf seçiyorlar dedi. Kadın şampiyon olduğunda insanların tepkisi fazla oldu. Çünkü herkes bu bir performans yarışması dedi. Bu senede performans yarışması olacak çünkü en iyiler geliyor ya. Şimdi sonuç böyle çıkınca insanlara ters geldi. Bizde eleştirmek de çok fazladır. Bir kısım içine sindiremedi" dedi.