Miras Kavgası Şoke Etti! Bana Şiddet Uyguladılar

Merhum senarist Umur Bugay’ın gelini Fidan Bugay, kendisi ve eşi hakkında “Bana şiddet uyguladılar” kayınvalidesi Ayşe Bugay’ı suçladı. Fidan Bugay, “Kayınvalidem mirastan eşime pay vermemek için bize iftira attı. Madem böyle bir dayak olayı oldu neden darp raporu göstermiyor? Onun tek derdi miras.”

Galerinin tamamı için tıklayınız

Ayşe Bugay ve Zeynep Bugay'ın bu iddialara cevap verme hakkını saklı tuttuğumu da belirtmek istiyorum. "Eşim Ömer, babası Umur Bugay'dan kalan miras hakkı için dava açmak zorunda kaldı." Fidan Bugay, kayınvalidesinin de buna karşılık uzaklaştırma kararı aldırdığını söyledi.

KALAN MİRAS İÇİN DAVA AÇMAK ZORUNDA KALDI

Kayınvalideniz Ayşe Bugay, oğlunun ve sizin kendisine şiddet gösterdiğini söylemişti. Kayınvalidenize şiddet gösterdiniz mi?

Asla böyle bir şey olmadı. Kayınbabam Umur Bugay öldükten sonra başladı her şey. Umar Bugay'dan kalan miras hakkı için eşim Ömer dava açmak zorunda kaldı.


Annesi ne yazık ki kalan mirastan oğluna pay vermek istemiyordu. Ömer davayı açınca, annesi de buna karşılık "Bana şiddet gösterdiler" diyerek uzaklaştırma kararı aldırdı. Madem ben ve Ömer şiddet gösterdik, neden darp raporu yok? Belge olmadan bize iftira atıyor.

ALGI YARATMAK İÇİN

Neden miras konusunda bu kadar hassas davranıyor sizce?