MasterChef yarışmacısı Aysun Şimşek'in Hikayesi Yürek Burktu!

MasterChef programında ana kadro için yarışmacı seçimi tüm hızıyla devam ediyor. Ana kadroya girmek ve sezon boyu MasterChef'te yer almak isteyen yarışmacılardan biri de Aysun Şimşek oldu. Jürilere tabağını hazırlayan yarışmacı Aysun Şimşek'in hayat hikayesi yürekleri dağladı.

Galerinin tamamı için tıklayınız

MasterChef programının ana kadro yarışmacı adaylarından biri olan Aysun Şimşek, yemeğini hazırladıktan sonra Somer Sivrioğlu'nun yönelttiği, "Neydi mesleğiniz?" sorusuna verdiği yanıt ile yürekleri dağladı.

"KARDEŞİM BÖBREĞİNİ VERDİ"
5 dakika içerisinde jürilere tabak hazırlayan Aysun Şimşek, Somer Sivrioğlu'nun, "Neydi mesleğiniz?" sorusuna, "Muhasebeydi ama ben muhasebeyi de yapamıyorum şefim" dedi. Sözlerine devam eden Şimşek 25 yıldır diyaliz hastası olduğunu belirterek, "5 yıl önce nakil olunca hayatımda yarım kalan, yapmak istediğim ne varsa onları tamamlıyorum aslında." dedi.

Kardeşinin kendisine böbreğini verdiğini söyleyen Şimşek, "Artık son raddeye gelmiştim damarlarım bitmek üzereydi. Şöyle söyleyeyim ben sabah 6'da makineye bağlanıyordum 12'de çıkıyordum. İşime gidiyordum, 5'te işten çıkıyordum sigortamı dahil etmek için. Akşam lisesine gidiyordum 5'ten sonra..." diye konuştu.