Kocaeli'de Skandal Olay! Önce Tecavüz Edip Sonra Para Verdiler

Kocaeli'de meydana gelen olayda iddiaya göre psikolojik tedavi ve özel eğitim alan ve 16 yaşındaki B. K.'ye sosyal medya üzerinden tanıştığı kişiler cinsel istismar uyguladı. Ailesinin B. K.'nin hareketlerinden şüphelenmesi üzerine mide bulandıran gerçek ortaya çıktı.

Galerinin tamamı için tıklayınız

B. K.'nin zorla cinsel istismar uyguladıklarını öne sürdüğü tutuklu sanıklardan A. Y., B. K. ile sosyal medyadan konuştuklarını ancak yüz yüze hiç görüşmediklerini ileri sürdü ve "Bana sürekli mesaj attığı için ’Bana yazma, bana bir daha mesaj atma’ diye kendisine söyledim" diyerek suçlamaları reddetti. B. K. ise "Tüm sanıklarla birden fazla kez bir birlikteliğim oldu. Bazı birliktelikler rızamla bazıları ise rızam dışında, zorla oldu" diyerek şikayetçi olduğunu dile getirdi. 

AİLE, KIZININ HAREKETLERİNDEN ŞÜPHELENDİ
Kocaeli’de iddiaya göre, sosyal medya hesabından A.N.H. ve A.Y. (19) isimli şahıslarla tanışan B.K., farklı tarihlerde sanıklar tarafından cinsel istismara uğradı. Kızının hareketlerinden şüphelenerek durumu anlatmasını isteyen aile, B.K.’nin cinsel istismara maruz kaldığını öğrenir öğrenmez polis merkezine giderek şikâyette bulundu. Şikâyet üzerine A.N.H. ve A.Y. isimli şahıslar, ifadeleri alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"KIZIM PSİKOLOJİK TEDAVİ VE ÖZEL EĞİTİM ALIYOR"