İşte AKP’de Hayal Kırıklığı Yaratan O Fotoğraflar

Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş, bugünkü köşe yazısında, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 seçimleri için kolları sıvadığını, ancak sahada beklenen etkiyi alamadığını yazdı.

Galerinin tamamı için tıklayınız

Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, bugünkü "AKP’de hayal kırıklığı yaratan fotoğraflar" başlıklı köşe yazısında, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, partisinin teşkilatlarına “Yaz aylarında da sahada olun’’ talimatı verdiğini, ancak sahada da yeterli verimi bulamadıklarını kaleme aldı.

"AKP İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı son kampanyada ortaya çıkan fotoğraflar, 20 yıllık AKP hikayesinin sona yaklaştığını gösteriyor" diyen Yarkadaş, bu bağlamda en büyük görevin CHP'ye düştüğünü söyledi. 

Yarkadaş'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"AKP Genel Başkanı Erdoğan, hayatının en zor seçimine gireceğinin farkında… Zira; ekonomik buhran geniş halk yığınlarının hayatını olumsuz etkiliyor. Açlık ve yoksulluk git gide artıyor. Erdoğan’ın masasına giden tüm kamuoyu araştırmaları, AKP’nin ‘’çekirdek seçmenine doğru’’ küçüldüğü ve daha önce AKP’ye oy vermiş önemli bir seçmen kesiminin ise kendisini “kararsız’’ olarak ifade ettiğini gösteriyor.

İSTANBUL TEŞKİLATI SAHADA AMA...