İstanbul'da Sır Olay! Alper Balcı Hayatını Kaybetti Suna Tanrıkulu Yaralı

Ayrıldıktan sonra aralarındaki sorunları konuşmak için buluşan Alper Balcı ile Suna Tanrıkulu çifti, bir süre sonra bir araya geldikleri evde kanlar içinde bulundu. Balcı'nın hayatını kaybettiğini, Tanrıkulu'nun ise yaralı olduğu olayın adli incelemelerle çözüleceği düşünülüyor.

Galerinin tamamı için tıklayınız

Sır olay, İstanbul Bakırköy'de meydana geldi. İddialara göre, Alper Balcı ile Suna Tanrıkulu çifti, Balcı'nın evinde buluştu. Çiftin ayrıldıktan sonra sorunları konuşmak için bir araya geldiği belirtildi. Ancak Balcı ve Tanrıkulu evde sol göğsünden vurulmuş halde bulundu. Alper Balcı hayatını kaybetti, kız arkadaşı Suna Tanrıkulu ise ağır yaralandı. Esrarengiz buluşmanın sırrı ise çözülmeyi bekliyor.

AYRILDIKTAN SONRA BULUŞTULAR
Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Kavak'ın haberine göre; İstanbul Bakırköy'de yaşanan olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Bir kafede garson olarak çalışan Alper Balcı ile Suna Tanrıkulu, bir süre sevgili oldular. Çift kısa bir süre önce ayrılma kararı aldı ve ayrıldı. Geçtiğimiz gün aralarındaki sorunları görüşmek üzere Balcı'nın Bakırköy Zeytinlik Mahallesi Milliyetçi Sokak'taki evinde bir araya geldi.