Güzellik Merkezinde Etek Altı Görüntü Rezaleti

Kayseri'de bir güzellik merkezinde yaşananlar pes dedirtti. Güzellik merkezi olarak hizmet veren bir kuaföre giden 21 yaşındaki Dürdane N., saçının bitmesinden sonra kuaför çalışanı Emrah Ö.'nün teklifi üzerine sosyal medya İnstagram'da saçının bitmiş halini yayınlamak istedi. Lazer odasında üzerini değiştiren genç kız, Emrah Ö. karanlıkta etek altı fotoğraflarının çekildiğini fark etti.

Galerinin tamamı için tıklayınız

Bir kadın kuaförüne giden 21 yaşındaki Dürdane N., saçının bitmesinden sonra kuaför çalışanı Emrah Ö.'nün teklifi üzerine sosyal medya İnstagram'da saçının bitmiş halini yayınlamak istedi. Lazer odasında üzerini değiştiren genç kız, Emrah Ö. karanlıkta etek altı fotoğraflarının çekildiğini fark etti. Dürdane N.'nin suç duyurusunda bulunmasının ardından ifşacının 3 yıla kadar hapis istendi.

Bir güzellik salonunda yaşananlar bu kadar da olmaz dedirtti. Olay geçtiğimiz Haziran ayında Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde meydana geldi. 21 yaşındaki Dürdane N., isimli genç kız saçlarını yaptırmak için güzellik salonuna gitti. Güzellik salonunda çalışan 29 yaşındaki Emrah Ö., genç kızın saçlarını yapmaya başladı.

GENÇ KIZIN FOTOĞRAFINI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMAK İSTEDİ