Esra Ezmeci Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Oldu Çağlayan Duydukları Karşısında Şaştı Kaldı!

Son dönemde sosyal medya hesabında paylaştığı cinsellik itiraflarıyla gündeme gelen psikolog Esra Ezmeci Armağan Çağlayan'ın sunduğu Zor Ama Yine De Sor serisine konuk oldu. Ezmeci'nin açıklamaları karşısında Çağlayan duyduklarına inanamadı.

Galerinin tamamı için tıklayınız

Armağan Çağlayan'ın sunduğu Zor Ama Yine De Sor programına "Fulya ile Umudun Olsun" programında tanınan uzman klinik psikolog Esra Ezmeci konuk oldu. "Dişi Haydar Dümen" olarak son dönemde anılan ve sosyal medya hesabında +18 itirafları paylaşan Ezmeci bu mesajların senaryo olup olmadığı dair açıklamalarda bulundu. Mesajların senaryo olduğu iddiasına ünlü isim şu yanıtı verdi:

"Biz kendi zihnimizin etrafında hayal ediyoruz. Kendimize uzak şeyleri inanmamayı tercih ederiz ama bunların arasında yayınlayamadıklarım da var. İnsanlar cinsellik soruyor çünkü sorabilecekleri kimse yok. Daha uç sorular da geliyor yayınlamıyorum. Cinsellik psikolojide yemek yemekle aynı şey."


Armağan Çağlayan gelen mesajlarla ilgili "Sizle kafa buluyor olabilirler mi?" dedi. Esra Ezmeci ise "Ben hesaplara bakıyorum kafa bulabilecek hesabı bilebiliyorsunuz. Profiline bakıyorum" dedi.