Esra Erol'da Akıllara Durgunluk Veren Olay: Karım Duvardaki Birileriyle İletişim Halinde

Esra Erol'da programında stüdyoya gelen Zeynep ve Hasan çiftinin söyledikleri izleyen herkesin nutkunun tutulmasına yol açtı. Zeynep, eşinin ruh sağlığının yerinde olmadığını söylerken Hasan karısının kızılötesi sayesinde duvardaki birileriyle iletişim kurduğundan şüphelendiğini söyledi.

Galerinin tamamı için tıklayınız

Buna gerekçe olarak da eşinin sürekli duvardaki bir noktaya baktığını söyleyen Hasan, elindeki görüntüleri gösterdi. Görüntüleri çıplak gözle görünecek şekilde değil de uygulama aracılığıyla elde ettiğini söyledi.

Esra Erol’da ekrana gelen görüntüler ortaya atılan iddialar nutkun tutulmasına neden oldu. Programa gelen 4.5 aylık hamile olan Zeynep, 8 yıllık hayat arkadaşı, 3. çocuğunun babasının evliliklerini mahvettiğini söyledi. Stüdyoya eşi Hasan da geldi ve Hasan’ın sözleri herkesi dehşete düşürdü. Hasan eşinin kızılötesi sayesinde duvarla iletişim kurduğu iddia etti ve bunu farklı bir uygulamayla ortaya çıkardığını iddia etti.

KOCAMIN RUH SAĞLIĞI YERİNDE DEĞİL

Zeynep, “Ben 18 Eylül’de evden ayrıldığımda ‘Tamam Zeynep ben her şeyi çözeceğim’ Sonra kendisi tefecilere bulaşmış.” derken Hasan “Onun tefeci dediği gibi bir olay yok.”

Esra Erol “Eşinizin iddiası şu; ‘Kocamın davranışları değişti. Evde gizlice benim videolarımı çekiyor. Videolarda evde çocuklar ve biz olmamıza rağmen evde bir erkeğin olduğunu iddia ediyor. Kendi kendine konuşuyor. Kocam evin içindeyken kapıları kilitliyor. Sürekli gözetlendiğimizi, birilerinin bizi gördüğünü söylüyor’ diyerek ruh sağlığının yerinde olmadığını iddia etti” dedi.