Cüneyt Özdemir Mayın gerçek mi Diye Sordu Ümit Özdağ'dan Kahkahalı Yanıt Geldi

Sembolik olarak Hatay'da sınıra mayın koyacağını açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Özdemir'in yayınına konuk olmuştu. Özdemir'in Mayın gerçek mi? sorusuna gülerek yanıt verdi. O anlar ise gündem oldu.

Galerinin tamamı için tıklayınız

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sınır güvenliğiyle ilgili yaptığı çıkışla gündem yarattı. Hatay'da sınıra giderek sembolik olarak mayın koyacağını açıklayan Özdağ'a yanıt ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan gelmişti. Soylu, Özdağ için "Aklını kaybetmiş desem değil, meczup desem değil. Biz sana müsaade eder miyiz?" ifadelerini kullanmıştı. Soylu'nun açıklamalarına yanıt veren Özdağ ise bu sabah saatlerine Hatay'a doğru hareket etti.

Hatay girişinde jandarma tarafından durdurulan Zafer Partisi lideri Özdağ, Valilik kararı gerekçe gösterilerek kente alınmadı. Bunun üzerinden bulunduğu yerden ayrılmamam kararı alan Özdağ, destek için de çağrıda bulundu.

CÜNEYT ÖZDEMİR'İN SORUSUNA ÜMİT ÖZDAĞ'DAN GÜLEREK YANIT
Gün boyu yaşananlarla ilgili olarak, gazeteci Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalına bağlanan Özdağ, Özdemir'in 'Mayın gerçek mi?' sorusuna gülerek yanıt verdi. Özdağ, "Öyle şey olur mu ya. (gülüyor) Ama bak Süleyman Soylu öyle zannetmiş sanıyorum. Her neyse Türkiye’nin güvenliğinin nasıl olduğunu hep birlikte bir daha anlamış olduk." ifadelerini kullandı.