Canlı Yayında Kendisinden 33 Yaş Küçük Kıza Evlenme Teklifi Etti

Müge Anlı'da 51 yaşındaki üfürükçü Süleyman ile 17 yaşındaki Hilal'in konusu işlenirken canlı yayında ortalık fena halde karıştı.

Galerinin tamamı için tıklayınız

Hilal henüz 17 yaşındayken dini nikah kıymayı planladığı iddia edilirken Müge Anlı çok sinirlendi ve Süleyman'a niyetini sordu.

Süleyman, Hilal'e dönüp evlenme teklifi edince stüdyo o anda yıkıldı. Dini nikahla alakalı mesajlaşmalarında 'Rabbimin huzurunda olacak bebeğim' ifadelerinin olduğu okunurken Anlı “Nikahına değil, yatağına alıyor.”

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 51 yaşındaki sevgilisi için ailesini karşısına alan 17 yaşındaki Hilal’in evine dönüp dönmeyeceği.

Hilal 17 yaşındayken ‘üfürükçü’ olarak geçen Süleyman’la dudak dudağa öpüşürken çektirilmiş fotoğraflarının sosyal medyada paylaşıldığı belirtildi.

Süleyman’la Hilal 17 yaşındayken dini nikahla evlenmeyi düşündüğü iddia edildi. 51 yaşındaki Süleyman’ın canlı yayında Hilal’e evlenme teklifi ettiği anlar olay oldu. Stüdyoyu karıştıran o sorudan sonra Müge Anlı da sinirlerine o anda hakim olamadı.

BABALIK YAPIYOR DİYOR YA YALAN SÖYLÜYOR