Mükemmel bir öpüşme için tavsiyeler

Eli ayağı zapturapt altına alıp karşındakini soluksuz bırakıp  manevra kabiliyetini sıfıra indirip öpüşmeniz, seksapel içeren bir hal olmaktan çıkar ve adeta hoyratlığa, kabalığa dönüşür.

Gökçen Erdoğan Gökçen Erdoğan

-Öpüşürken baş döndürmeniz şart. Ama ağız kokunuzla değil. Üstüne basa basa söylüyorum ki ilişkisi olan bir kişinin ağız ve diş sağlığına, temizliğine dikkat etmemek gibi bir lüksü yok. Zaman zaman ne kadar fırçalanırsa fırçalansın koku yapan ağızlarımız, bir ilişki terapistinden ziyade bir diş hekimini ziyaret etmeyi gerektiriyor. Ağız kokusu nedeniyle biten evlilikler dahi olduğunu düşünürsek zararın neresinden dönerseniz kardır. Reklamlardaki gibi çiçekler çıkan ağızlar dilerim.

-Uzun ve yakın temasta gerçekleşen öpüşmeler gibisi yok ama bunu tutuklamaya çevirmek anlaşılır şey değil. Eli ayağı zapturapt altına alıp karşındakini soluksuz bırakıp manevra kabiliyetini sıfıra indirip öpüşmeniz, seksapel içeren bir hal olmaktan çıkar ve adeta hoyratlığa, kabalığa dönüşür. Biraz zerafet lütfen. Hem sert hem de zerafet sahibi olmanız da mümkün. Özellikle erkekler zerafet deyince birkaç adım geri dursa da kadınlarda zaten mevcut olan zerafet, en çok onlara lazım.

-Yutmayacaksınız, şifa için emeceksiniz. Kulakları çınlasın İbrahim Tatlıses’in eski filmlerindeki öpüşme sahneleri meşhurdur. Karşısındaki aktristi bir dahaki sahnede görecek miyiz, yoksa bir lokmada yutacak mı derken adrenalin tavan yapar. Öpüşme, yemenin bir şekli değildir. Dudakları koklamak, emmek, adeta masaj yaparak kavramak tamam. Öpüşmede acının da haz verebildiğini biliyoruz ama tamamı acılar içinde geçmese iyi olur. Yavaş yavaş başlayıp bedenler yakınlaştıkça vites arttımakta fayda var.

-Öpüşürken partneriniz dışında bir şey düşünmeniz tuhaf biçimde hissedilir. Gözler kapalı, algılar açık ve duygular ayakta olursa başarılı bir öpüşme gerçekleşir. Bunu mahvetmek için yapmanız gerekense gözlerinizi fıldır fıldır döndürüp dudaklar dışında her şeyle ilgilenmeniz. Bunu yapabileceğinize inanıyorum. Bu olmaz olasıca özellik sizde ziyadesiyle mevcut.

-Sevişmenin girizgahı saydığımız öpüşmenin de kendi içinde bir girizgahı olmalı. Bir ki üç hücuum diyerek dudaklara dalınmaz. Küçük dokunuşlar, boynu usulca koklamak, yanaklarda dudaklara doğru usulca hareket etmek, minik minik temaslar derken gelişmeye ve oradan da sonuca geçilmesi en uygunudur. Ha şehvet dolu, ateşli ve ani bir öpüşme, yüksek ateş, alt alta üst üste devinir durmaya yok muyuz? Varız elbette.

-Son önerim tüm öpüşme türlerini deneyip en zevk aldığınızı belirlemeniz. Fransız olur, Türk olur, Rus olur, orasını bilemem. Global dünya, global aşk!