Hangi ay nerede, nasıl sevişilir?

Denizde ya da havuzda sevişmemiş olanlar çok şey kaybetmişlerdir bugüne kadar. O halde sizin ayınız Temmuz.. Nisan'da bol bol öpüşün..

Gökçen Erdoğan Gökçen Erdoğan

Ocak: Yepyeni bir yıl yeni umutlar demektir. Yeni bir 'siz' demektir. Havaların iyiden iyiye buz kesmesi ve kar yağışlarının başlamasıyla sıcacık film gecelerine geçiş zamanı da gelir. Kestane, patlamış mısır, salep ve kısa-sık öpüşmeler eşliğinde en az 3 saat baş başa geçirilmeniz ilişkinizin leyhine. Filmin aşk filmi olmasından daha etkili bir şey varsa o da erotik film olmasıdır. Korku filmi ise, partnerin kanatları altına girmeye bayılan kadınlar için biçilmiş kaftan.

Şubat: İçinde 14 Şubat’ı da barındıran bu güzide ay, tatlı ve küçük kaçamaklara en uygun zaman. Sevgililer Günü kaçamağını uzatmak da bir seçenek, hiç beklemediği anda yepyeni bir Size Özel Sevgililer Haftasonu yaratmak da. Özel günleri kutlamayı sevmeyen partnerler için son derece cezbedici oluyor bu uydurmasyon kutlama bahaneleri.

Mart: Kapıdan bakıp kazma kürek yaktıran marta inat, el ele akşam yürüyüşleri ve doğa gezileri başlıca önerim. Kitap alışverişi için de iyi bir vakit. Zira kış geceleri sona ermeden hafif bir müzik eşliğinde dip dibe okuma saati yapmak da sevişme öncesi bir rahatlama seansı sayılabilir. Ayrıca masaj ve sauna için de nereden baksanız son günler, birlikte bir hamam sefası yapıp ölü derilerinizden de kurtulabilirsiniz. Onu keseleyin ve kendinizi keseletin. Kendinizi Harem hamamında hayal edin mesela.

Nisan: Yağmurlarıyla ünlü nisan, sezonlar arası bir yerde durur ve piknik mevsiminin de açılısıdır. Serin bir havada, günübirlik kurulmuş bir çadırda ısınmak için sevişmek sizce nasıl fikir? Ayrıca yaz sezonu çamaşırlarımız için alışveriş de mümkün. Sezonun son tiyatro oyunlarını izlemeyi atlamayın ve oyun sonrası birer içecek alıp sevişmek için eve gitmek üzere sabırsızlanmaya zemin hazırlayın. Nisan yağmurunda öpüşme deneyimini de yaşam hanenize ekleyin.

Mayıs: Havalar düzeldiğine göre açık hava kahvaltıları ve çimlerde yayılıp öpüşme sezonu da başlamış demektir. Yaz boyu tekrarlayabileceğiniz ve mekan değiştirerek renk katabileceğiniz bu aktivite görkemli bir açılışı hak eder. Mayısın gelmesi demek evde daha da çıplaklaşma vaktinin de geldiğini işaret eder. Tiril tiril gecelikler, dekoltesi bol giysiler ve dozu yükselen erotizm. Eve elinde çiçekle giden erkekler de tadından yenmez.

Haziran: İşte terleyerek sevişme ve birlikte sıklıkla duş almanın vakti. Buzlu içecekleri ve yaz meyvelerini ki özellikle çileği, fanteziye dönüştürmek için birebir. Açıkhava konserlerinin başlangıcı, ortak zevkinize hitap eden şarkıcının konseriyle kutlanabilir. El ele, göz göze bağıra çağıra şarkı söylemek, ne kadar yorgun düşerseniz düşün eve varınca iyi bir sevişmeyi garanti eder. Bu dönemde kendinize bireysel zaman ayırmanız için en doğru olansa kız kıza ya da erkek erkeğe akşam yemekleri ve akşam kahveleridir.

Temmuz: Denizde ya da havuzda sevişmemiş olanlar çok şey kaybetmişlerdir bugüne kadar. Temmuz, sıcak olduğu kadar cüretkar da bir aydır. Sürprizlerle dolu değildir ama rutin bir sıcaklığı vardır. Heyecan isteyenler balkonda küçük kaçamaklar yapabilirler. Partnerinizle tatil planınız varsa uygun ortamda çıplak güneşlenerek ona açık davette bulunun, icabet edecektir. Siz siz olun tepedeki güneşin iliklerinize kadar işlemesine ve sizi birbirinize yakınlaştırmasına izin verin.

Ağustos: Yaza veda etmek çoğu kişinin canını sıkar ama bu aynı zamanda kallavi bir vedayı da mümkün kılar. Tüm tatil planınızdan bağımsız, yakın bir bölgede yalnızca 1-2 günlük kısa ve sakin bir tatili ihmal etmeyin. Ağustosun son günlerine denk getirmenizi önerdiğim bu kaçamak, bolca konuşarak, dinlenerek, sevişerek ve yazın yorgunluğundan sıyrılarak, sonbahar planları yapılarak geçsin. Ayrıca durduk yere verilecek bir hediye için çok ama çok uygun bir ortam.

Eylül: Aşk, sonbaharda ölümüne romantik. Yapraklar sararırken melankoli de yavaş yavaş çöker üstümüze. Siz hiç şiir yazdınız mı sevdiğinize ya da bir mektup? En doğru zaman! İyi olması, harika olması falan hiç önemli değil, denemek bile öyle iyi gelecek ki ilişkinize. Geçmişi yad edeceğiniz bir an hazırlamak, ona nostaljik bir çağrışım yapmak, birlikte izlediğiniz ilk filmi izlemek, ilk şarkıyı dinlemek ve sonra usul usul sevişmek için en elverişli zaman. Eylül, dingindir ama almayı bilene heyecan verir.

Ekim: Havalar serinliyor. Onun ceketiyle ısınacağınız sonbahar akşamlarındasınız. Sinemaya gitmek için belki de en güzel zaman. Flört ettiğiniz zamanları taklit etmek için de. Kışlık alışveriş esnasında iç çamaşırlarınızı da es geçmeyin. Mum ışığında yemek yemek de yer vereceğiniz güzelliklerden olsun. Ha bir de kültür gezileri için hava şartları açısından mükemmel bir ay Ekim. Müzeleri gezmek, saray bahçelerinde çay kahve içmek ve şiir dinletilerine katılmak için. Günübirlik turlar için de öyle. Unutmayın, siz birbirinizin en iyi arkadaşınız da bir yandan, onu yaşamayı da ihmal etmeyin.

Kasım: Yağışlar şiddetlendi, havalar giderek soğuyor. Ev keyiflerinin dibine vurmak üzeresiniz. Birlikte yemek yapma sezonu da açılmış demektir. Kış trafiği sonrası eve koştur koştur gelip zaman darlığında romantizm yaratmak için mükemmel bir fırsat; öpüşe koklaşa yemek yapmak. Günü konuşarak, kışı planlayarak yemek için de öyle. Sonrasında birer bitki çayıyla rahatlamak ve sevişerek ısınma turlarına geçmek için de öyle. Kışın tadını çıkarmaya yavaş yavaş başlayın derim.

Aralık: Son günü zaten bir eğlence ve yakınlaşma vesilesi olan Aralık, her günüyle başka bir cennet. Kış tatillerine başlamak için de güzel bir zaman. Ayrıca aile toplantıları, kalabalık Pazar kahvaltıları da bu vakitlerde anlamlı. Dostlarla sık bir araya gelinen dönemlerden biri ve her nedense o kalabalık bire bir sevişmek için besleyici olur çoğu zaman. Birbirini özlemek, yan yanayken bile mümkün böylece. Evin yolunu el ele, sarmaş dolaş tutunca, yaşanacaklar da umut vaat eder. Hediye seçimine gelince zevklerine bağlı özel bir seçimin yanında, dilediğiniz sevişmeye zemin hazırlayan bir iç çamaşırını da ihmal etmeyin. Seks oyuncakları, erotik filmler de seçenekler arasında yer alsın tabi.
Mutlu aşk yılları dilerim!

twitter.com/drgokcenerdogan
http://instagram.com/DRGOKCENERDOGAN
http://facebook.com/gokcenerdogan