6 - 12 Nisan haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Hayatınızda keyif aldığınız, aşklarınız, varsa çocuklarınızla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Jüpiter çarşamba günü düzgün hareketine dönüyor. Venüs cumartesi ikizler burcuna geçiyor. Yabancılarla bağlantılarınızda, kendi gelişiminizle, hayatınıza vermek istediğiniz yön doğrultusunda kimsenin sizden beklemediği girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu hafta herkesi şaşırtacak hareketleriniz, konuşmalarınız, anlaşmalarınız olacaktır.

BOĞA

Eviniz, ailenizle ilgili konularda, yaşamsal alanınızla ve yaşamınızdaki beklentilerinizle ilgili konularda olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Jüpiter çarşamba günü düzgün hareketine dönüyor. Venüs cumartesi ikizler burcuna geçiyor. Maddi konularda kısmetleriniz olabilir. Gelir kaynaklarınız artabilir. Kendi yaşamınızla ilgili başka kaynakları düzene koyacak planlar yapabileceksiniz. Beklenmedik yerlerden kapılar açılabilir.

İKİZLER

Hayatınıza giren yeni konular, yakın çevrenizde gelişecek olumlu olaylar, görüşmelerinizde size sunulacak bilgiler ve destek hakkında olumlu adımlar atabilirsiniz. Jüpiter çarşamba günü düzgün hareketine dönüyor. Venüs cumartesi ikizler burcuna geçiyor. Gruplar içersinde sizden beklenmeyen girişimlerinizle herkesi şaşırtacaksınız. İlişkiler kuracak ve gruplar, organizasyonlar için anlaşmalar yapacaksınız.

YENGEÇ

Maddi konularda beklediğiniz ve elinize geçmeyen gelirler bu hafta geçebilir. Maddi kazançlarınız artabilir ve fırsatlar ayağınıza gelebilir. Jüpiter çarşamba günü düzgün hareketine dönüyor. Venüs cumartesi ikizler burcuna geçiyor. Sizi beklemediğiniz yerlerden destekleyenler çıkacaktır. İş ortamınız, çalıştığınız düzen, müşteri ve konularla ilgili kalıcı adımlarınız iş hayatınızda beklenmedik kapılar açacaktır. Toplumsal veya kariyer hayatınızda önemli gelişmelerle ilerleme kaydedebilirsiniz.

ASLAN

Çabaladığınız, kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili gelişmeler yüzünüzü güldürecektir. Jüpiter çarşamba günü düzgün hareketine dönüyor. Venüs cumartesi ikizler burcuna geçiyor. Gireceğiniz gruplarda, organizasyonlarda veya işinizle ilgili konulardan gelecek kısmetler, iyi ilişkiler sizi rahatlatacak. Sosyal ortamlarda zihinsel olarak aktif rol alacaksınız. Yabancılar, uzak yolculuklarla ilgili sürpriz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Eğer siz herkesle bir şeyler paylaşacağınız aktivitelerde bulunuyorsanız sonuçlar beklemediğiniz bir noktaya gelerek sizi memnun edebilir. Yayınlamak istediğiniz konular varsa tam zamanıdır.

BAŞAK

Kendinizi göstermek istediğiniz ancak fırsatını bulamadığınız konularda güç kazanabilir beklenmedik destekler alabilirsiniz. Jüpiter çarşamba günü düzgün hareketine dönüyor. Venüs cumartesi ikizler burcuna geçiyor. İş ve toplumsal hayatınız renkleniyor. Tanışacağız, karşılaşacağınız kişiler size yeni başka kaynaklar sağlacak şartları sunabilirler. Ortaklaşa işlerle ilgili beklenmedik fırsatlar olabilir. Hayatınıza atacağınız temelleri başka kaynaklardan gelen fırsatlarla planlayabilirsiniz.

TERAZİ

Sosyal ortamlar, gruplar, organizasyonlar içersindeki beklentileriniz gerçekleşmeye ve istediğiniz konuma gelmeye başlıyorsunuz. Jüpiter çarşamba günü düzgün hareketine dönüyor. Venüs cumartesi ikizler burcuna geçiyor. Sizi heyecanladıracak ve ortaklık kurabileceğiniz, sizi farklı alanlara taşıyacak kişilerle tanışabilirsiniz bu hafta. Yurt dışı seyahatlerinizden keyif alabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yabancılarla veya kendi gelişiminiz için gerçekleştireceğiniz görüşmelerin adımlarını atabilirsiniz. Sosyal gruplarla ve yakın çevrenizde kuracağınız bağlarla ilgili ilişkilerinizi geliştireceğiniz bir hafta olacaktır.

AKREP

İş hayatınız ve toplumsal hayatınızdaki konumunuzda terfi alabilir veya pozisyonunuzu yükseltebilirsiniz. Sizi yukarıya taşıyacak işlere imza atabilirsiniz. Jüpiter çarşamba günü düzgün hareketine dönüyor. Venüs cumartesi ikizler burcuna geçiyor. Ortaklaşa işler, yatırımlar konusunda araştırmalarınızdan olumlu dönüşler alabileceksiniz. Çalışma ortamınız, çalıştığınız kişi ve konularla ilgili sizden beklenmeyecek girişimler maddi imkanlarınızda da kalıcı adımlar atmanıza yardımcı olacak.

YAY

Yabancılarla bağlantılarınız, yolculuk planlarınız, gelişiminizle ilgili konularda atacağınız adımlardan olumlu sonuçlar alacaksınız. Yazar iseniz kitabınızı yayınlamaya hazır olun. Jüpiter çarşamba günü düzgün hareketine dönüyor. Venüs cumartesi ikizler burcuna geçiyor. İlişkilerinizle ilgili gelişmeler ciddi kararlar vermenize yardımcı olabilir. Beklediğiniz kişi hayatınıza girebilir. Risk almayı düşünebilir veya ani olarak yatırımlar düşünebilirsiniz. Aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, zevk aldığınız konularda sizi de şaşırtan bilgiler edinebilir ve gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizle ilgili planladığınız düzeni kurmanıza destek olacak ilişkiler, bağlantılar veya faaliyetler sizi mutlu edecek.

OĞLAK

Ortaklaşa işleriniz, yatırımlarınız, varsa eşinizden gelen kaynaklar veya başka kaynaklarla ilgili sonuçları almaya başlayabilir veya istediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Jüpiter çarşamba günü düzgün hareketine dönüyor. Venüs cumartesi ikizler burcuna geçiyor. Bu kaynaklar yeni müşteriler olabilir, çalıştığınız konu ve kişilerle ilgili destekler sizi memnun edebilir. Evinizle ilgili yatırım düşünüyorsanız bu hafta gerçekleştirebilirsiniz. Ev, aile veya yaşamsal alanınızla ilgili konularda beklenmedik çıkışlarınız, olumlu adımlarınız olabilir. Her şeyin daha kolaylaştığını göreceksiniz.

KOVA

İlişkilerinizde ilerlemeyen, olacakmış gibi görünüp de gerçekleştiremediğiniz konularda bu hafta karşınızdakilerin desteğiyle ilerleme kaydedebilirsiniz. Size kolay imkanlar sağlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz. Jüpiter çarşamba günü düzgün hareketine dönüyor. Venüs cumartesi ikizler burcuna geçiyor. Aşk ve evlilik hayatınızda düzene girmeye başlayacaktır. Beklediğiniz kişi aşkı size getirebilir. Varsa sorunlarınızı çözeceksiniz. Yakın çevreniz, varsa kardeşlerinizle ilişkilerinizde olumlu gelişmeler olacaktır. Sizden beklenmeyen girişimlerle veya aniden gelişen kısa yolculuklarda etrafınızdaki kişilere yol göstereceğiniz durumlar olabilir.

BALIK

Çalıştığınız kişi ve konularla ilgili, varsa sağlık sorunlarınızla ilgili çözümler kendiliğinden gelecektir. Yeni çalışma arkadaşlarınız veya müşterileriniz olabilir. Jüpiter çarşamba günü düzgün hareketine dönüyor. Venüs cumartesi ikizler burcuna geçiyor. Çalıştığınız konularla ilgili beklenmedik gelir kapıları açılabilir. Siz de yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Yeni anlaşmalar yapabilirsiniz bu hafta.

Gamze Avcu