28 Temmuz – 3 Ağustos 2014, Haftalık Burçlar

Yılın 31. Haftasında sizleri neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Pazartesi özel hayatınızda cesaretli, gruplar içersinde kendinizi göstereceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Salı günü gündelik işleriniz artıyor ancak sizi meşgul eden kişiler olabilir. İşlerinizi halletmek için enerjiniz yerinde. Hafta ortasında aileniz ve problem yaşadığınız kişilerle birlikte ortaklaşa faaliyetler sizi rahatlatacak. Bireysel isteklerinizi ikili ilişkilerinize göre şekillendirirseniz karşınızdakilerle tartışmalar gerçekleşmez. Sevdiğiniz kişiler için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Eviniz ve ailenizde ilişkilerinizi düzeltiyorsunuz. Haftasonu gruplar içersinde ilişkilerinizde problemler yaşamanız mümkün. Bazı sözleriniz abartılı olabilir. Sonradan gönül alma durumunda kalabilirsiniz.

BOĞA

Yakın çevrenizde ilişkilerinizde husursuzluk yaşayabilirsiniz. Fikirlerinizde sabit olabilir gruplara hizmet etmek istemeyebilirsiniz. Bunun için ailenizi bahane edebilirsiniz. İlişkilerinizde bazı detayları anlamak isterken gruplar içersinde veya arkadaşlarınız arasında yanlış anlaşılmalara müsait durumlar olabilir. Çarşamba günü yakın çevrenizle ilişkilerinizde yapıcı adımlar atabilirsiniz. Ayaklarınız yere basacak. Cuma günü ailenizle veya evinizde yapacağınız görüşmeler ve konuşmalar sizi memnun edecektir. Yakın çevrenizden kişilerle kalıcı ilişkiler kurabilirsiniz. Kısa yolculuklarda yeni kişiler hayatınızda kalıcı olabilirler. Haftasonu ailenizin isteklerini yerine getirebilirsiniz. Sizin için önemli bir konu ailenizle aranızda konuşulacak. Alınganlık yapabilirsiniz.

İKİZLER

Ortaklaşa faaliyetlerde başkalarından kaynaklanan plan değişiklikleri yaşanabilir. Gruplar içersinde kendinizi gösterebilir, el üstünde tutulabilirsiniz. Kendinizi yakın çevrenizde gruplar içersinde daha güven kazanmış hissediyorsunuz. Gruplar içersinde maddi konular sorun olabilir. Üreteceğiniz planları uygulamak için enerjiniz var ancak iş veya toplumsal hayatınızda sizi dağıtan, planlarınızı uygulamanıza engel olacak kişiler olabilir. Çarşamba günü gruplardan farklı kalabilirseniz kendi isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Cuma günü fikirlerinizle yakın çevrenize ve arkadaşlarınıza cesaret aşılayabilirsiniz. Yapacağınız faaliyetlerde harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Arkadaşlarınızla yaşayacağınız yeni deneyimler olabilir. Bu deneyimler size maddi kaynaklar sağlayabilir. Haftasonu yakın çevrenizde göstereceğiniz faaliyetlerde gerçekleştirmek istediğiniz girişimlerde karşınızdaki kişilerin de fikirlerini almalısınız.

YENGEÇ

Karşınızdaki kişilerin baskıları sizi ilişkilerde rahatsız edebilir, karamsarlığa itebilir. Ailevi ilişkileriniz öncelikli olabilir. Ailenizle evinizle ilgili maddi konularda bazı adımlar atabilirsiniz. Ya da fikirlerinizle onları yönlendirebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgilenmeye başlayabilirsiniz ancak sizi hayal kırıklığına uğratacak kişilerle karşılaşabilirsiniz. İlginizi dağıtacak konular ortaya çıkabilir. Çarşamba günü yakın çevrenizin yardımıyla ilişkilerinizde yaşadığınız problemeri çözebilir ve kalıcı ilişkiler kurabilirsiniz. Ancak ilişkilerinizde isteklerinizin neler olduğunu netleştirmeniz önem taşıyor. Cuma günü ailenizle veya evinizle ilgili maddi konular gündeme gelecektir. Plan veya bütçeniz konusunda çalışabilirsiniz. Haftasonu özel hayatınız, zevkleriniz konusunda harekete geçeceğiniz veya harcama yapacağınız durumlar olabilir. Kendi isteklerinizi ön planda olabilir ancak yumuşak geçiş yapmazsanız değer verdiğiniz bazı konularda gurur yapmanız mümkün.

ASLAN

Sizi zorlayan şartlar yüzünden ilgili olduğunuz kişiden uzak kalmak isteyebilirsiniz. Dışarda yapacağınız faaliyetler sizin için daha verimli olacaktır. Bu hafta maddi konularla ilgili kendi başınıza çalışmalar yapabilirsiniz. Başkalarından gelecek veya yatırımlarla ilgili karşı düşünceler sizi dağıtabilir. Yanlış yollara girebilirsiniz. Salı günü maddi konularda kararlar vermeyin. Üzerinizdeki yükleri hafifleteceğiniz konularda maddi çözümler, ailenize karşı sorumluluklarınızı yerine getirdiğinizde gerçekleşebilir. Cuma günü kendinizle ilgili hedefler koyacağınız bir durum olabilir. Yakın çevrenizde konuşmalar ve görüşmeler artıyor. Ailenizde veya evinizde kalıcı kişilerle aranızdaki problemleri çözebilirsiniz. Cumartesi sizi aralarına kabul edecek yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Bu gruplarla olan ilişkilerinizde heyecanlı fikirlerinizi empoze etmeye çalışırsanız ardından arkanızda destek göremeyebilirsiniz.

BAŞAK

Gruplar içersinde veya arkadaşlarınız arasında ilişkilerinizi kısıtlayacak durumlar olabilir. Arkadaşlarınız arasında bireysel gücünüzün yarattığı gerilimler yaşamanız mümkün. Maddi konularda veya değer verdiğiniz maddi manevi konularda diğerleriyle ortak noktaya nasıl gelebileceğinizi düşüneceksiniz. Siz ilgi beklerken karşınızdaki kişi veya birlikte olduğunuz kişi sizi yanıltabilir. Dikkatinizi dağıtabilir. Kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Çarşamba günü kendi planlarınızı uygulayacaksınız. Tüm grup sizin planlarınızı kabul edecektir. Cuma günü yeni gruplar içersine girebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizde daha yumuşak daha verici olabilirsiniz. Haftasonu daha arka planda kalıp dinlenmek isterken kendinizi yollarda bulabilirsiniz.

TERAZİ

Evinizle ilgili konular toplumsal hayatınızda zorluklara sebep olabilir. Gruplar içersinde sizi geliştirecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Haftanın bir bölümünü eviniz ve ailenizle ilgili konularda, maddi konularla ilgili sorumluluklarınıza çözümler arayarak geçirebilirsiniz. Arka planda maddi konularla ilgilenmeniz gerekecektir. İş ortamınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir ve dağıtabilir. Cuma günü sosyal faaliyetleriniz artabilir. Görüşmeler, organizasyonlar sizing tarafınızdan ayarlanabilir. Maddi konularda iş hayatınızdaki kişilerin desteğini alabileceğinizi göreceksiniz. Haftasonu gruplarla veya arkadaşlarınızla gerçekleşecek bir durum, faaliyet harcama yapmanıza sebep olabilir. Harcamalarınızı abartmamanızda fayda var.

AKREP

İş hayatınızdaki atılım iyi ancak yabancılarla ilgili konular, seyahatlerinizle ilgili durumlarda karşınızdaki kişileri zor durumda bırakabilirsiniz. Gruplar içersinde faal olacaksınız bu hafta. Organizasyonlar yapabilir, gruplar için koşturmak durumunda kalabilirsiniz. Enerjiniz bir dönem çok yüksek olacak. Bu hafta da ordan oraya koşturabilirsiniz. Birçok gruplar içersine girebilir, sizi geliştirecek ilişkiler kurabilirsiniz. Toplumsal hayatınız hareketleniyor ve siz ne şekilde yeralmak istediğiniz konusunda planlar yapacaksınız. Tanınmanız için fırsatlarla dolu toplumsal faaliyetler gerçekleşebilir. Toplum içersinde övgüler duyabilirsiniz. Ancak görüşmelerinizde karşınızdaki kişilerin fikirlerini alttan almanız gerekebilir.

YAY

Maddi konularda yaşadığınız zorluklar ortaklaşa işlerinizle ilgili sizi zora sokabilir. Sizi ileriye taşıyacak gruplar veya organizasyonlardan etkilenebilirsiniz. Toplumsal faaliyetleriniz evinizle ilgili konulardan uzak kalmanıza veya yapmanız gerekenleri yapamamanıza sebep olabilir. Başka kaynaklarla ilgili konularda, ortaklaşa faaliyetler yaptığınız kişilerle olan ilişkilerinizi düzeltme ve maddi kaynaklarda tatmin edici sonuçları çarşamba günü alabilirsiniz. Cuma günü kendi gelişiminizle ilgili konulara, başka kültürlere olan merakınızın artması istediğiniz grupları veya ortamları bulabileceğinizi gösterecek. Haftasonu arakadaşlarınızla faaliyetleriniz artabilir ancak pazar günü kendinizle ilgili konularda ne yapacağınızı planlamanız, hazırlanmanız gerekecek.

OĞLAK

Baskılarınız karşınızdaki kişilerle ilişkilerinizi zora sokabilir. Ortaklaşa işler faaliyetlerle ilgili konularda başkalarının desteğiyle ilerleme kaydedeceksiniz. Toplumsal yaşamınızı geliştirecek adımlar atacaksınız. Salı günü yakın çevrenizde yanlış anlaşılmalar yaşayacağınız kişiler olabilir. Çarşamba günü grupları düzenleyeceğiniz, ilişkilerinizi ilerletebileceğiniz belki de sizi dinleyen kişilere yön verebileceğiniz bir sunumunuz, kendinizi göstereceğiniz bir organizasyon olabilir. Cuma günü toplumsal hayatınız hareketleniyor. Siz yine başkalarının kaynaklarıyla ilgileneceksiniz. Pazar gününü gruplar içersinde ortak bir faaliyetle geçirebilirsiniz ancak başkalarının düşünceleri konusunda zorlanabilirsiniz.

KOVA

İlişkileriniz gündemde olacak ancak sizi rahatsız eden kontrol edemediğiniz durumlar daha fazla meşgul edebilir. Maddi konularla ilgili yanlış anladığınız durumlar başkalarıyla olan ilişkilerinizi zor duruma sokabilir. Yardım etmeniz gereken kişilerle birlikte olmanız gerekebilir. Zorunlu görüşmeler gerçekleşebilir ancak sizi memnun edebilir. Cuma günü kendi planlarınızı uygulayabilir ve rahatlayabilirsiniz. Birçok kişiyle görüşmeleriniz ve faaliyetleriniz olacak. Haftasonu karşınızdaki kişilerin dolduruşuyla veya isteğiyle otorite gördüğünüz kişilerle tartışmaya girebilirsiniz. Toplum içersinde faaliyetlerinizde baskın tarafınızı gösterebilirsiniz.

BALIK

Gruplar içersinden gelen baskı veya yüklendiğiniz durumlar özel hayatınızdaki ilişkilerde zorlanmanıza sebep olabilir. İlgilenmek istediğiniz kişileri yanlış yönlendirebilirsiniz. Veya karşınızdaki kişilerin istekleri sizi zorlayabilir. Çarşamba günü hem kendi isteklerinizi hem de gruplar içersindeki gerilimi azaltacak bir organizasyona imza atabilirsiniz. Cuma günü ortaklaşa konular ve birlikte olmak istediğiniz kişiler önem kazanabilir. Etrafınızdaki kişiler sizinle ilişkilerinde anlayışınızla karşılaşacaklar ve yeni bağlantılarınız olacak. Aşk hayatınızla ilgili geleceğe dönük planlar yapabilirsiniz. Haftasonu sağlığınızla ilgili bazı konuları büyütebilirsiniz. Pazar günü ise hizmet ettiğiniz kişi ve konularla ilgili durum planlarınızı değiştirmenize sebep olabilir.

gamze avcu