23 - 1 Mart haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Burcunuzda bulunan venüs ve mars cazibenizi arttırıyor. Farklı ortamlarda ilgi duyulan kişi olabilirsiniz. Faaliyetlere katılmanızda fayda var. Yurtdışı ve yabancılarla ilgili konularda sizi zorlayan, akışına bırakamadığınız konular gündeme gelebilir. Bu konularda maddi açıdan ilgilenmeniz gereken durumlar olabilir. İlişkileriniz yardımıyla bu zorlukları fırsata çevirebilirsiniz. Hafta sonu evinize davet edebileceğiniz kişiler olabilir.

BOĞA

Gruplar içersinde aldatıcı şartlar sizi yanıltabilir. Maddi konularda veya ortaklaşa işlerle ilgili sizi zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz bu hafta. Beklemediğiniz kişilerden yardım destek görebilirsiniz. Başka kaynaklarla ilgili şu anda başkalarıyla paylaşmadığınız hazırlıklarınız olabilir. Yabancılarla veya kendi gelişiminizi ilgilendiren konularda farklı yollarla isteklerinizi yaptırabilirsiniz. Hafta sonu yakın çevrenizde faaliyetlerle bilgiler edinebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz.

İKİZLER

İşlerinizle ilgili kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz. Sizi zorlayacak kişilere yaratıcılığınız sayesinde kendinizi gösterme fırsatı bulacaksınız. Sizi zorlayan kişiler sayesinde harekete geçmeniz gereken konuları farkına varacaksınız. Gruplar içerisinde isteklerinizi yaptıracağınız kişileri organize edebilirsiniz. Maddi konularda bazı çözümler üretmeniz gerekebilir. Hafta sonu farklı kişilerle ve gruplarla faaliyetler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

YENGEÇ

İş ve toplumsal hayatınızda ilgi üzerinizde olacak. İleriye dönük planlarınızla ilgili veya yabancılar, gelişim göstermek istediğiniz konularda zorlanabilirsiniz. Hayal ettiğiniz konuları organize etmek için bu zorlukları fırsata dönüştürebilirsiniz. İş hayatınızda ilişkilerinizi kullanarak şartları zorlayabilirsiniz. Ortaklaşa işlerle ilgili veya yardım alabileceğiniz kaynaklarla konuşmalarınız kapılar açabilir. Hafta sonu dışarı çıkabilir daha girişken olabilirsiniz.

ASLAN

Size bakış açısı kazandıracak faaliyetler, ortamlar, kişilerle birlikte olabilirsiniz. Ortaklaşa işlerde sizi zorlayacak kişiler olabilir. Gruplar içersinde sözel olarak etkili olacak kişiler sizi bağlantılar kurmanıza sebep olabilir. Kendinizi gösterme fırsatını bulabileceksiniz. Ortaklaşa konularla ilgili yanıldığınız konular olabilir. Kendi gücünüzü farkedebileceğiniz kişiler size yol gösterici olacaktır. Yabancılarla veya yolculuklarla ilgili planlarınızı kolayca halledebilirsiniz. Hafta sonu biraz kendi başınıza kalmayı düşünebilirsiniz.

BAŞAK

Ortaklıklarınızdan faydalar fırsatlar sağlayabileceğiniz bir hafta olacaktır. Başkalarını da işin içine kattığınızda işleriniz daha fazla ilerleyecektir. Kendinizle ilgili yapmak istediğiniz, atmak istediğiniz temeller konusunda birebir ilişkilerinizde ve iş hayatınızda zorlanacağınız konuları paylaşımda bulunarak fırsata çevirebilirsiniz. İlişkilerinizde yaptığınız fedakarlıkların yararını görebileceksiniz. Hafta sonu gruplarla veya arkadaşlarınızla beraber ortak vakit geçirmek sizi eğlendirecek.

TERAZİ

Gruplar içersinde, girdiğiniz ortamlarda ve çevrenizde ilişkilerinizde oldukça hoşnut olacağınız durumlar yaşayabilirsiniz bu hafta. İş ortamınız ve yabancılarla bağlantılarda yaşayacağınız zorlukları ilişkilerinizdeki tavırlarınızla fırsata dönüştürebilirsiniz. İş ortamınızda göremediğiniz şartları görebilirsiniz. Hayal ettiğiniz konuları gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Hafta sonu sanatsal ortamlar size keyif verecek. Toplum içersine girmenizde fayda var.

AKREP

İş ortamınızda, yaptığınız işlerden, çalıştığınız kişilerden yakalayacağınız fırsatlar maddi anlamda size destek olabilir. Yatırımlarınızı yaptığınız veya ortaklaşa işlerinizle ilgili konulara da çalıştığınız kişilerden destek gelebilir. Kendinizi göstermek istediğiniz konularda zorlanabilirsiniz. Varsa çocuklarla ilgili konularda sizi zorlayan maddi şartlar olabilir. Hafta sonu hobilerinizle ilgili faaliyetlerden zevk alabilirsiniz.

YAY

Her tür kabiliyet ve yeteneğinizi gösterdiğiniz konularda etrafınızı etkileyecek konumda olacaksınız. Aile ve yaşamsal alanınızda, evinizdeki ortam konusunda zorlanacağınız ve düzen getirmeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Karşılaştığınız zor durumlarla ilgili karşınızdakilere aşılayacağınız cesaret ve enerji sorunları çözmenize yardımcı olacaktır. Aile içersinde fedakarlık yapmanız beklenebilir. Hafta sonu güvendiğiniz kişilerle paylaşımda bulunacağınız ortamlar olabilir.

OĞLAK

İstediğiniz yaşamsal şartları veya aile ve ev konularındaki isteklerinizi gerçekleştirmek için yeni planlar yapabilirsiniz. Evinizi çekici hale getirmek için çalışabilirsiniz. Bunun için harcamalarınız olabilir. Yaptığınız işler sizi yetişmediği veya vakit olarak kısıtlanacağınız durumlarda zorlayabilir. Yakın çevrenizdeki şartların istediğiniz şekilde işlerinizi yapmanıza uygun olmadığını düşünebilirsiniz. Evinizde veya kendi yaratıcılığınızı kullanarak çözümler bulabilirsiniz. Hafta sonu birlikte olduğunuz kişiyle faaliyetleriniz sizi memnun edecektir.

KOVA

Yakın çevrenizde herkes yaptıklarınızdan etkilenecektir. Gruplar içersinde aldığınız sorumluluklar maddi anlamda sizi zorlayabilir ancak yakın çevrenizden alacağınız destekle çözümlere kolayca ulaşabilirsiniz. Maddi konularda herşeyi oluruna bırakmanız da sizi zorlayabilir. Ailenizle maddi konuları konuşmanızda fayda var. Hafta sonu maddi olanaklarınızı yaratabileceğiniz çalışmalar olabilir.

BALIK

Maddi konularda bu hafta yaptığınız işlerle ilgili cazip teklifler alabilirsiniz. Kendi isteklerinizi yapması için başkalarına güvenmeniz sizi iş hayatınızda gruplar içersinde zorlayabilir. Karşılaşacağınız fırsatları kendi değerlendirmelerinizle işleme koymanızda fayda var. Kendi yaratıcılığınızı kullanın. Maddi fırsatları da güce dönüştürme fırsatını kaçırmayın. Hafta sonu varsa çocuklarınızla ilgili veya hobilerinizi gerçekleştireceğiniz faaliyetlerden zevk alabilirsiniz.