22-28 Haziran 2015 haftalık burç yorumları

Burcunuz bu hafta sizin için neler söylüyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Burcunuzun yönetici gezegeni mars bu hafta yengeç burcuna geçiyor. Ev aile veya yaşamsal alanınızla ilgili girişimler, faaliyetler veya evinize ait tamiratlar, dekorasyonlar yapabilirsiniz bu dönemde. Biraz ailenizin iyiliği ve güvenliği ile ilgili faaliyetlerde bulunmak iyi gelebilir. Aşk hayatınız, zevk aldığınız konularda isteklerinizi gerçekleştireceğiniz fırsatlar olacak. Varsa çocuklarınızla ilgili faaliyetlerden memnun olacaksınız.

BOĞA

Yakın çevrenizde faaliyetlerde yer alabilir, kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Yakın kişilerden isteklerinizi yaptırma konusunda destek göreceksiniz. Mars yengeç burcuna geçiyor. Etrafınızdaki kişiler, kardeşler, akrabalarınızla ilgili konularda siz destek olmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Araştırmalarınız için uygun bir dönem olacaktır. Ev aile konularında zevkli zamanlar geçireceksiniz. Dertlerinize ailenizin desteğiyle çözümler bulabilirsiniz. Maddi konularda iyice araştırmalı veya birden fazla seçeneği de kontrol etmelisiniz. Yanılma payınız büyük olabilir.

İKİZLER

Yakın çevrenizde değişimler, kısa yolculuklar, varsa kardeşlerden gelen destek veya hayatınıza giren yeni konular sizi farklı ortamlara gruplara girmeniz için fırsat sunabilirler. Mars yengeç burcuna geçiyor. Maddi konularla ilgileneceksiniz. Kendinizi güvenceye almak için gelir kaynakları konusunda çalışmalarınız olacaktır. Yapacağınız işlerle ilgili kendi fikirlerinizi öne sürebilirsiniz ancak istediğiniz şekilde şartlar olmayabilir.

YENGEÇ

İş hayatınızda alacağınız teklifler, ani gelen fırsatlar maddi imkanlarınızı genişletebilir. Mars burcunuza geçiyor. Daha hareketli, etrafınızdakilerle ilgili olabilir ve isteklerinizi yapmak için gerekli enerjiyi bulabilirsiniz. Spor yapmanız için uygun bir dönem. Kendinize olan güveninizi artabilir ve her tür faaliyete dahil olabilirsiniz. Genel inançlar konusunda kafanızı karıştıracak durumlar olabilir. Siz kendi fikirlerinize ve iç güdülerinize güvenin.

ASLAN

Uzak bağlantılar, yolculuklar, hayattan beklentileriniz ile ilgili ani fırsatlar size zevk alacağınız zamanlar yaratabilir. Hayatınızda yeni fırsatlar, yeni bakış açıları kendinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Mars yengeç burcuna geçiyor. Bir süre kendi içinize dönebilir ve hayatınızı güvence altına almak istediğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklaşa konularla ilgili durumlarda dikkatli olmanızda fayda var. Gruplar içersinde yaptığınız görüşmelerde edineceğiniz bilgiler sizi ortaklaşa işlerinizle ilgili tekrar incelemeye itebilir.

BAŞAK

Ortaklaşa işler ve başka kaynaklarla ilgili değişimler size beklenmedik destek getirebilir ancak hemen gerçekleşmeyebilir. Tanışacağınız kişiler size sonradan yardımcı olacaktır. Mars yengeç burcuna geçiyor. Gruplar, organizasyonlar veya arkadaşlarınızla ilgili konularda faaliyetleriniz olabilir. Sosyal ortamlarda istediğiniz kişilerle tanışacağınız faaliyetlere girebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Siz kendi konumunuzla ilgilenirseniz doğru adımları atabilirsiniz.

TERAZİ

İlişkileriniz yardımıyla sosyal gruplar ve organizasyonlarda önemli kişilerle birlikte olabilirsiniz. Sizi yükseltecek ilişkiler kurabilir, işlerinizden gelecek gelirleri de arttırabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Mars yengeç burcuna geçiyor. Sizi toplum önünde daha fazla görecekler. İsteklerinizi yapabileceğiniz, işleriniz konusunda girişimlerde bulunacağınız bir dönem. Güvencenizi sağlamak iş hayatınızda önem kazanacak. Bunun için çalışmalar yapabilirsiniz. İpleri ele alabilirsiniz. Çalıştığınız kişiler sizi yanıltabilirler. Siz genel kabul görmüş şartları uygulayabilirsiniz veya uzak bağlantılarınız varsa kendiniz görüşebilirsiniz.

AKREP

İş hayatınızda hiç mütevazi olmanıza gerek yok. İş ortamınız veya çalıştığınız kişi ve konularla igili değişimler sizi yükseltecektir. Başarı veya toplum önünde duruşunuz herkes tarafından beğenilecektir. Kendinize iş alanları da yaratmanız mümkün. Mars yengeç burcuna geçiyor. Yurt dışı, yabancılar, kendinizi anlatmak istediğiniz konular için çalışmalarınız olabilir. Hayatınızla ilgili güvence sağlayacağınız bağlantılar kurabilirsiniz. Bireysel çıkışlarınızdan çok ortaklaşa veya paylaşımda olduğunuz konular daha gerçekçi adımlar atabileceksiniz.

YAY

Hayatınızda ortaya koymak istediğiniz bir konuda kendinizi anlatma fırsatı yakalayacaksınız. İşin içinde yabancılar veya başka kültürler de yer alıyor olabilir. Zevklerinizle ilgili yeni girişimler olabilir. Mars yengeç burcuna geçiyor. Ortaklaşa işlerle ilgili çabalarınız artabilir. Kendinizi başka kaynaklar konusunda güvence altına almak için mücadele verebilirsiniz. Yatırımnlarınızla ilgili girişimler işinizi sağlama almak için olabilir. Kendinizi aldanmış hissetmemek için ortağınızla veya birlikte olduğunuz kişiyle konuşarak görüşerek konuyu açıklığa kavuşturmanız gerekebilir.

OĞLAK

Ortaklaşa işlerinizde, varsa eşinizden gelen kaynaklarla ilgili artışlar veya yeni kaynaklar size bu haftanın suprizi olabilir. Eviniz veya ailenizi ilgilendiren konularda değişimler, başka kaynaklarla ilgili fırsatlar sunabilir. Yatırımlar konusunda da gelişime açık bir hafta olacaktır. Mars yengeç burcuna geçiyor. İlişkilerinize vakit ayıracağınız, karşınızdakileri güvence konusunda sorgulayacağınız veya onlar için girişimlerde bulunacağınız bir dönem olacaktır. Yakın çevrenizdekilerin size yansıttığı durumlarla ilgili hayal kırıklığı olmaması için kendi işinizi veya araştırmalarınızı, görüşmelerinizi kendiniz yapmalısınız.

KOVA

İlişkilerinizde şanslı olacağınız bir hafta. Ters giden konularda anlaşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde önemli kişilerle görüşebilir, birlikte olduğunuz kişiyle ciddi adımlar atabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişimler sayesinde birlikte olmak istediğiniz kişiyi bulabilirsiniz. Mars yengeç burcuna geçiyor. Çalıştığınız konuları paylaşabilir, çalışmalarınızı daha güvenli hale getirebilir, kesinlik kazandırabilirsiniz. Sağlık konusunda girişimleriniz olabilir. Maddi konularda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir ancak siz bireysel çabalarınızı geliştirebilir ve kaynak sağlayabilirsiniz.

BALIK

Çalıştığınız konu ve kişiler aracılığıyla ani maddi kaynaklar olabilir. Müşterilerinizden gelen kaynaklardan verim sağlayacaksınız. Çalışma şartlarınız iyileşebilir. Çalıştığınız kişilerden destek görebilirsiniz. Mars yengeç burcuna geçiyor. Bireysel çalışmalarınız artabilir. Kendi başınıza ortaya koyacağınız faaliyetlerde kendinize olan güveninizi ortaya koymak için mücadele edebilir veya çalışabilirsiniz. Kendinizi fazla hayallere kaptırmadan aile veya yaşamsal alanınızdaki kişilerden görüş ve destek almayı düşünebilirsiniz.

Gamze Avcu