20 - 26 Temmuz 2015 haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Aileniz için veya aileniz aracılığıyla yatırımlar yapabileceksiniz. Yaşamsal şartlarınızı istediğiniz hale getirmek için başka kaynaklardan gelecek sorumlulukları kabul etmeniz gerekebilir. Siz bu konuda isteklerinizi ve düşüncelerinizi organize etmiş olabilirsiniz ve sonuna kadar gitmek niyetindesiniz. Çalıştığınız kişi ve konuları isteklerinize göre organize ederek işe başlayabilirsiniz. Güneş ve merkür aslan burcuna geçiş yapıyor. Bu dönemde daha fazla bireysel olarak hareket edeceksiniz. İlişkilerinizle ilgili konularda kendinizi gözden geçirebilirsiniz. Zevkleriniz, varsa çocuklarınızla ilgili konularda ve kendinizi göstermek istediğiniz faaliyetlerde bireysel olarak girişimleriniz olacaktır. Venüs başak burcunda geri hareketine başlıyor. Çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde yaşadığınız problemleri çözebilirsiniz. Eskiden tanıdığınız kişiler işinizle ilgili konularda veya gündelik hayatınızda karşınıza çıkabilirler. İsteklerinizi yapabilmek için fevri çıkışlardan kaçınmalı, sakin olmalı ve evinizde tamirat vb konular gündemde ise elektrikli aletlere karşı dikkatli olmalısınız.

BOĞA

Yakın çevrenizde, ilgilendiğiniz konularda karşınızdaki kişilerin yanlışları konusunda suskun kalamayarak tepkilerinizi veya isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Eleştirel yaklaşımlarınız ilişkilerinizde istediğiniz şartları yakalamanız için bir çeşit test olabilir. Yeni konularla ilgilenmeniz, yakın çevrenizle olan görüşmeleriniz veya çevrenizle ilgili girişimleriniz ilişkilerinizi yapılandırmanıza yardımcı olacak. Kısa yolculuklar konusunda karşınızdakileri organize edeceksiniz. Güneş ve merkür aslan burcuna geçiş yapıyor. Yaşamınızda kendi kararlarınızı almak isteyeceğiniz, eviniz ve ailenizle kendinizi ortaya koymak isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yönetici gezegeniniz venüs başak burcunda geri hareketine başlıyor. Zevkleriniz, kendinizi güzelleştirme çabalarınız veya varsa çocuklarınızla ilgili konularda ileri adımlar atmak yerine mevcut koşulları değerlendirme ve düzeltme zamanı. Estetik ve güzellik konusunda acele etmemeniz yerinde olur. Özel zevkleriniz için harcamalarınız olabilir. Eski aşklarınızdan haber alabilirsiniz. Kendinize dönük kararlarınız olduğunda yakın çevrenizdekilerin tepkileriyle karşılaşabilirsiniz.

İKİZLER

Çalıştığınız eski konu ve kişilerden gelecek olan maddi imkanlar açığa çıkacaktır. Maddi gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Eski konular veya kişilerle anlaşmalar yapmayı ve de bütçenizi kendinize göre ayarlamak için adım atabilirsiniz. Güneş ve yönetici gezegeniniz merkür aslan burcuna geçiş yapıyor. Yakın çevre değişikliğiniz sonucunda kendinizi gösterebileceğiniz ortamları yaratabilirsiniz. Yeni konularla ilgilenebilir ve araştırmalar yapabilirsiniz. Venüs başak burcunda geri hareketine başlıyor. Evinizi veya yaşamsal alanınızı dekora etme konusunda tekrar planlar yapabilirsiniz. Aile içersinde problemleri çözebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Ailevi ilişkilerinizde eleştirel olabilirsiniz veya kendinizi ilişkilerinizle ilgili eleştirebilirsiniz. Maddi konularda isteklerinizi kabul ettirme amacıyla gruplar içersinde fevri çıkışlarınız olabilir. Ani ve düşünmeden hareketleriniz gruplar içersindeki fırsatları maddi kaynağa çevirmenize engel olabilir.

YENGEÇ

Kendinizi yeteneklerinizle göstereceğiniz ve kendinizi ortaya koymak istediğiniz konular doğrultusunda planlar yapacağınız bir haftaya giriyorsunuz. Zevkleriniz, kendi gelişiminiz için çalıştığınız konularda organize olacaksınız. Varsa çocuklarınızla ilgili konuları çözeceksiniz. İfadeleriniz ve düşünceleriniz bireysel amaçlarınızı gerçekleştirme konusunda size ciddiyet getirecek ve kabul görecek. Güneş ve merkür aslan burcuna geçiş yapıyor. Maddi konularda artış getirecek, gelir elde edebileceğiniz teklifler anlaşma fırsatları ayağınıza gelebilir. Bütçenizle ve kazançlarınızla ilgilenmeye başlıyorsunuz. Yapacağınız maddi planları uzun dönemde gerçekleştirme adımlarını atabilirsiniz. Venüs başak burcunda geri hareketine başlıyor. Eskiden tanıdğınız kişilerle görüşmeye başlayabilirsiniz. İlgileneceğiniz konular ve yakın çevrenizdeki faaliyetleriniz eskilerden gelen kişiler aracılığıyla gerçekleşebilir. Etrafınızdaki kişilerden önceden gelen konular tekrar gündeme gelebilir. Varsa kardeşlerinizle araızdaki buzları eritmek için uygun bir dönem. İş hayatınızla ilgili konularda geri adımlar atabilirsiniz. Ya da attığınız adımları tekrar değerlendirme, önceden ilgilendiğiniz konuların tekrar gündeme gelmesi ve sizi harekete geçirmesi söz konusu olabilir. Vereceğiniz tepkilerde tutarlı olmanızda fayda var.

ASLAN

Ailede sorumlu olduğunuz kişilerle ilgilenmeniz gerekebilir. Yaşamsal alanınızla ilgili düzeltmeniz gereken şartlar konusunda kendinizi güvence altına alabilirsiniz. Sağlık konularında sonuçlar olumlu olabilir. Yardımcı olduğunuz kişilerin size yük yerine olumlu sonuçlar getirdiğini görebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz güneş ve merkür burcunuza geçiş yapıyor. Kendinizi gösterme imkanı bulacaksınız. Beklediğiniz faaliyetleri gerçekleştirebilirsiniz. Çevrenizde popülerliğiniz artabilir, söylemleriniz kabul görebilir bu dönemde. Venüs başak burcunda geri hareketine başlıyor. Maddi konularda bu dönemde yanlış harcamalardan kaçınmak için bütçenizi dengede tutmalı ve sonradan değeri olmayan bir şey olduğunu anlayacağınız harcamalardan kaçınmalısınız. Maddi kaynak edinme konusunda eski ilişkileriniz tekrar gündeme gelebilir. Kuracağınız bağlantılar eskilerden tanıdığınız kişiler olabilir. Kendi kendinize yaptığınız çalışmalarınız veya hazırlıklarınızla ilgili henüz tamamlanmamış konular olabilir. Şartlar hazır değilken paylaşımlarınız tepki çekebilir.

BAŞAK

Yakın çevrenizle ilgili değişimler sosyal ortamlarınızı, içinde bulunduğunuz grupları da değiştirmenize ancak kendinizi gösterebileceğiniz ve ortak düşünceleri paylaştığınız kişilerle beraber olmanıza yardımcı olabilir. Gruplar içersinde düşlüncelerinizi ve fikirlerinizi kabul ettireceksiniz ve herkesi sizinle hareket etme konusunda ikna edici olabileceksiniz. Güneş ve yönetici gezegeniniz merkür aslan burcuna geçiş yapıyor. Bu dönemde kendi içinize çekilebilirsiniz. Kendi çalışmalarınıza ağırlık verebilirsiniz. Planlarınızı yapacağınız, isteklerinizi tartacağınız bir dönem olacaktır. Venüs burcunuzda geri hareketine başlıyor. Çevenizle ilgili ancak eleştirel olabilirsiniz bu dönemde. Kendinizi çevrenize göstermek istediğiniz çabalarınızın veya iyi niyetli tavırlarınızın yanlış anlaşılabilme potansiyeli olacağını da göz önünde bulundurmanızda fayda var. Estetik veya dış görünüşünüz konusunda acele hareket etmemeli, kendinizle ilgili planlarınızı gerçekleştirme konusunda venüsün düzgün hareketini beklemelisiniz. Ortaklaşa işleriniz, başka kaynaklarla ilgili ani değişimler gruplar içersinde tepkinizi göstermenize ve sitem etmenize yolaçabilir.

TERAZİ

İş hayatınızda ve de toplumsal hayatınızdaki girişimleriniz, kendinizi göstereceğiniz konular, istediğiniz başarıyı gerçekleştirme konusunda adımlarınız maddi kaynaklarınız da düzenlemenize yardımcı olacaktır. Eskiden gelen borçlarınızı ödeme planı yapmanın yollarını bulabilir, yeni anlaşmalarla kaynak sağlayabilirsiniz. Güneş ve merkür aslan burcuna geçiş yapıyor. Sosyal çevrelerde boy gösterebilirsiniz. Gireceğiniz gruplarda kendinizi ortaya koyacağınız bir döneme giriyorsunuz. Fikirlerinizle herkesi harekete geçirebilirsiniz. Uzun dönemli geleceğe dönük planlarınızı yapabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz venüs başak burcunda geri hareketine başlıyor. Kendinizi ifade ederken, içinize dönük olarak ilişkilerinizi gözden geçirme imkanı bulacaksınız. Sosyal gruplar içersindeki konumunuzda kurduğunuz ilişkileri gözden geçirmeniz için uygun bir dönem olabilir. Eski platonik aşkınızla ilgili hisleriniz kuvvetlenebilir. Kendinizi ilişkileriniz konusunda eleştirebilirsiniz. İş hayatınızdaki girişimleriniz ilişkilerinizde değişimler yaratabilir. Yıpratıcı tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

AKREP

Hayatınızda aldığınız yeni sorumluluk ve çizdiğiniz yön konusunda herkesle paylaşacağınız fikirleriniz veya istekleriniz olabilir. Yayınlamak istediğiniz fikir veya düşüncelerinizi herkesle paylaşmanızın zamanı geldi. Varsa hukuksal mücadelenizde girişimleriniz sonuç verecektir. Güneş ve merkür aslan burcuna geçiş yapıyor. İş hayatınızda, toplumsal yaşamınızda çn planda olacaksınız. Otoritelere kendinizi gösterebileceksiniz. Venüs başak burcunda geri hareketine başlıyor. Girdiğiniz ortamlar ve gruplarda ilişkilerinize eleştirel yaklaşabilir, yolunda gitmeyen konularla ilgili problemleri çözebileceksiniz. Eskiden kurduğunuz ilişkiler gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızla aranızda var ise problemleri çözebilirsiniz. Çalıştığınız konu ve kişilerle ilgili değişimler hayatınızda yeralan paylaşım ve isteklerinizi gerçekleştirme konusunda sizi zorlayabilir.

YAY

Ortaklaşa işler, başka kaynaklar, başkalarıyla paylaşımlarınız konusunda girişimleriniz, istekleriniz, istemediğiniz şartları düzeltmeniz için gerekli adımları atmanıza yardımcı olacaktır. İstemediğiniz şartlar hayatınızda kontrol edemediğiniz konuları elemenize sebep olabilir. Güneş ve merkür aslan burcuna geçiş yapıyor. Hayata bakış açınızı değiştirebilir ve farklı görüşleri de değerlendirmeye alabilirsiniz. Kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularda girişimlerde bulunabilir ve herkesle paylaşabileceğiniz ortamlar yaratabilirsiniz. Yabancılar veya yurtdışı koular bağlantılar, anlaşmalar sizin elinizden geçecektir. Venüs başak burcunda geri hareketine başlıyor. İş hayatınızda veya toplumsal yaşamınızda eskiye dair kişilerle karşılaşabilir, eski ilişkilerinizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizin işinizle veya konumunuzla ilgili konularda karşınızdakilerle varolan problemleri çözebilirsiniz. Bireysel çabalarınız veya aldığınız riskler konusunda zorlanabilir ve ortaklaşa işleriniz içersinde fevri çıkışlar yapabilirsiniz.

OĞLAK

Gruplar ve organizasyonlar içersinde aldığınız sorumluluklar, yükler konusunda birebir görüşmeler ve de ikna edici konuşmalarla kendinizi karşınızdaki kişilere kabul ettirebileceğiniz ve yükünüzü hafifletebileceğiniz mücadeleniz devam ediyor. Daha planlı ve programlı olmanız grupları da istediğiniz şartlara göre organize etmenize yardımcı olacak. Güneş ve merkür aslan burcuna geçiş yapıyor. Ortaklaşa işler, başka kaynaklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Ağırlığınızı koyacağınız yatırım fırsatları olabilir. Yatırımlarınız veya başka kaynaklar konusunda uzun dönemli planlarınız olabilir. Görüşmeleriniz artabilir. Venüs başak burcunda geri hareketine başlıyor. Uzaklardan eski tanıdıklarınız gelebilir. İnandığınız veya ilgilendiğiniz konularla ilgili gündeme gelecek konularla eleştirel olabilirsiniz. Paylaşmak istediğiniz konularda problemleri çözebileceğiniz bir dönem olacaktır. Evinizde veya yaşamsal alanınızda yaşadığınız değişimlerle ilgili ilişkilerinize yansıyan gerilimli bir durum söz konusu olabilir.

KOVA

İş ortamınızda, çalıştığınız kişi ve konularda yapacağınız girişimlerle, istediğiniz şartları oluşturma konusundaki faaliyetlerinizle iş hayatınızdaki sorumlulukları yerine getirebileceksiniz, bir düzen kurabileceksiniz. Başka kaynaklardan gelecek destekle bunu gerçekleştirebilirsiniz. Güneş ve merkür aslan burcuna geçiş yapıyor. Bu dönemde ilişkilerinizde kendinizi gösterebilir ve karşınızdaki kişilerin taleplerini karşılayacak duruma gelebilirsiniz. Ortaklık teklifleri alabilirsiniz. Venüs başak burcunda geri hareketine başlıyor. Ortaklaşa işlerde, başka kaynaklarla ilgili konularda ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Maddi kaynakların nerden geldiğini, düzgün işleyip işlemediğiyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yapacağınız yatırımların değerini sorgulayabilirsiniz. Yeni konular ve de teknolojik anlamda kullanmanız gereken araçlarla ilgili aksamalar veya çalışmalarınızı geciktiren durumlar olabilir.

BALIK

Bireysel çabalarınızla uzak bağlantılar kurabilir, işlerinizi kuracağınız bağlantılarla kendi isteklerinize göre düzenleyebilirsiniz. Kendinizi göstermek istediğiniz konuları uygun bir zemine oturtabilirsiniz. Aklınızda kalan sorulara cevaplar bulabileceksiniz. Yabancılarla işler yapmaya karar verebilir veya kendi gelişiminize katkı sağlayacak uzun dönemli araştırmalar içersinde yeralabilirsiniz. Güneş ve merkür aslan burcuna geçiş yapıyor. Çalıştığınız konu ve kişiler içersinde kendinizi kabul ettirebileceğiniz şartları oluşturmak isteyebilirsiniz. Venüs başak burcunda geri hareketine başlıyor. Eski aşklarınız geri gelebilir. Ciddi ilişkileriniz içersinde varolan problemleri çözme fırsatını bu dönemde bulabilirsiniz. Eleştirel tavırlarınızla ilişkilerinizde bitişler yaşabilirsiniz. Ancak daha ılımlı olursanız problemlerin nedenini çözebilirsiniz. Bireysel girişimleriniz maddi konularda sizi sarsabilir. Maddi konularda risk almamanız yerinde olacaktır.

Gamze Avcu