20 - 26 Nisan haftalık burç yorumları

Yılın 17. haftasında sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Güneş pazartesi boğa burcuna geçiyor. Hayatınızdaki hız biraz kesiliyor ev maddi konularda kalıcı, uzun dönemli, güven getirici girişimleriniz olacaktır. Maddi konularda planlar yapabilir ve istikrarınızı korumak için çalışmalar yapabilirsiniz. Maddi konularda istek ve arzularınızı otorite gördüğünüz kişilere net bir şekilde iletecek ve kendinizi ifade edebileceksiniz. Ayakları yere basan fikir ve düşünceler iş hayatınızda güçlü kişileri karşınıza getirebilir ve maddi anlamda kazanç sağlayabilirsiniz.

BOĞA

Güneş pazartesi burcunuza geçiyor. Hayatınızda beklentilerinizi karşılamadığını düşündüğünüz konularla ilgili kendinizi ifade etme, isteklerinizi ve arzularınızı ortaya koyma konusunda ikna edici tavırlarınız olabilir. Hareketli ve derinden ve sabırla mücadele ettiğiniz bir hafta olabilir. Fikirlerinizi organize edebilir ve etrafınızla paylaşabilirsiniz. Mücadeleniz saldırgan değil gerçekçi müdahalelerle olabilir. Maddi konularda ailenizden veya evinizle ilgili konulardan destek alabilirsiniz.

İKİZLER

Bu hafta söylediklerinizle etrafınıza iyimser ancak ikna edici bir tavırla etkileyici olacaksınız. Güneş pazartesi boğa burcuna geçiyor. Kendi başınıza inzivaya çekilip planlarınızı gözden geçirmek, kendinizi sağlama alabileceğiniz yeni planlar yapmayı düşünebilirsiniz. Biraz kendi çalışmalarınızla ilgilenmeyi düşünebilirsiniz. Hayatınıza giren yeni konularla ilgili görüşmeleriniz ve ilişkilerinizi geliştirmeniz yerinde olabilir. Yakın çevrenizde güzel bir olaya şahit olabilirsiniz.

YENGEÇ

Etraınızla uyumlu olmayı, kendi içinizdeki huzuru sağlamayı yine kendinizin sağlayacağını hatırlayabilirsiniz. Güneş boğa burcuna geçiyor. Sosyal ortamlar, arkadaşlarınızdan göreceğiniz destekler, gruplar ve organizasyonlar içersinde faaliyetlerle ilişkileriniz güçlü bağlarla kuvvetlenecek. Size de buna şükretmek kalacak. Gruplar içersinde lider konumuna gelebilirsiniz. Maddi konularda henüz bilmediğiniz destekler yolda.

ASLAN

Kariyeriniz ve toplumsal hayatınızda göz önünde olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Güneş boğa burcuna sizin kariyer evinize geçiş yapıyor. İşiniz ve toplumsal hayatınız renkleniyor. Yapacağınız faaliyetler iş ortamınızı, çalıştığınız konu ve kişiler içersinde güçlenmenize yardımcı olacak. İstek ve arzularınızı sağlam temellere dayandıracak ve kabul ettirebileceksiniz. Kalıcı işlere imza atabilirsiniz. Sosyal ortamlar ve gruplar içersinde zihinsel temaslarınızla ilişkileriniz renklenecek. Her tür isteklerinizi gruplar içersinde kabul ettirebileceksiniz.

BAŞAK

Toplumsal hayatınızda ve kariyerinizle ilgili gelişmelerde ilişkiler rol oynacak ve size zevk verecek kişilerle birlikte olacaksınız. Güneş pazartesi boğa burcuna geçiş yapıyor. Hayalini kurduğunuz konular, kendi gelişiminizle ilgili yeteneklerinizi göstermek istediğiniz konularda girişimleriniz, araştırmalarınız olabilir. Herkesle paylaşmak istediğiniz konularda ikna edici ve kalıcı yapılar oluşturabileceğiniz konusunda size güvenecekler. Bazı adımlarınızı sağlam atmak için ağırdan alabilir ancak istediğiniz modda anlatabilirsiniz. Yabancılar, uzak yolculuk konuları da planlayacağınız konular arasında yer alacaktır. Seyahatleriniz artabilir.

TERAZİ

Yabancılar, yurtdışı bağlantılar seyahatlerde sizi destekleyen kişiler olacaktır. Keyif alacağınız ve bilgileneceğiniz kişilerle birlikte olabilirsiniz. Karşılıklı konuşmalar ufkunuzu genişletmenizde yardımcı olabilir. Güneş pazartesi boğa burcuna geçiyor. Ortaklıklar, ortaklaşa işler veya eşinizden gelecek kaynaklarda, yatırımlarda istediğiniz şartları kabul ettirebilirsiniz. Başka kaynaklarla ilgili haberler gelebilir ve mücadeleniz uzun ve kalıcı birikimlerle sonuçlanabilir. Bu sonuçlar ev ve aile ortamınıza da olumlu yansıyacaktır. Sosyal ortamalrda bulunmanız keyif almanıza yardımcı olacaktır.

AKREP

Ortaklaşa işlerden size gelecek kısmetler veya kariyerinize destek olacak kişiler olabilir. Güneş pazartesi boğa burcuna geçiyor. İlişkileriniz ön plana geçiyor. Kuracağınız ilişkilerde danışabileceğiniz kişiler olacaktır. Onların da fikrini almak sizi yeni konulara yönlendirebilir. Yeni konularda güç kazanmanızı sağlayacak kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Sosyalleşeceğiniz kişilerle birebir konuşmalarınız daha faydalı olacaktır. İlişkilerinizde çözemediğiniz konularla ilgili konuşabileceğiniz bir hafta olacaktır. İsteklerinizi gerçekçi ve ikna edici biçimde ifade edebileceksiniz. İlişkilerinizde istikrar için karşınızdakilerin de fikirlerini dinlemeli ve dikkate almalısınız.

YAY

İlişkilerinizde karşı taraftan flort teklifleri alabilir, aradığınız aşkı bulabilirsiniz. Sohbetlerinden zevk alacağınız kişilerle birarada olabilirsiniz. Güneş pazartesi boğa burcuna geçiyor. İş ortamınız, çalıştığınız kişi ve konular ön plana çıkıyor. Mücadele verdiğiniz konuları çözmek, isteklerinizi kabul ettirmek için çalışmalarınızda sağlam temellere oturtmak isteyebilirsiniz. Sağlık konularında problem varsa, haberler alabilir ve ona göre harekete geçebilirsiniz. Bu hafta başkalarına hizmet için ancak kendi huzur ve güveni oluşturabileceğiniz şartlar için mücadele edebilirsiniz. Yabancıların olduğu konular veya uzak yolculuklarda ufkunuzu açacak kişilerle karşılaşabilir ve aşık olabilirsiniz.

OĞLAK

Gündelik hayatınızda karşılaştığınız kişilerden zihinsel olarak destek göreceğiniz bir hafta olacak. Konuşmalarda nezaket ön planda. Güneş pazartesi boğa burcuna geçiyor. Kendinizi ifade etmek, yetenek kazanmak veya gelişim göstermek istediğiniz konularla ilgili araştırmalarınız olabilir. Varsa çocuklarla ilgili haberler size istediğiniz şartları oluşturmanız için fırsat sunabilir. Zevk aldığınız konularla ilgilenme fırsatı bulacaksınız. Bireysel özelliklerinizle ön planda olacaksınız. Kendinizle ilgili yeni özellikleri de keşfedebilir veya ortaya koyabilirsiniz. Tabii bunları kalıcı yapabilmek için planlar yapabilirsiniz.

KOVA

Özel hayatınızda sosyal ortamlarda bulunduğunuzda değişiklikler olabilir. Karşılaşacağınız kişilerden hoşlanabilir ve zihinsel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Güneş pazartesi boğa burcuna geçiyor. Eviniz aileniz ve yaşamsal alanınızı etkileyecek değişimler, girişimler size iyi gelecek. Evinizde çalışmalar yapabilir, tamirat işlerinizi halledebilir ve konuk edeceğiniz kişilerle veya ailenizle fikir alışverişlerinden verim alabilirsiniz. Size destek olabilecek kişiler hayatınıza girecek.

BALIK

Bu hafta evinizde ailenizle hoş vakit geçirebilirsiniz. Konuşmalarınız aranızdaki varsa problemleri çözmenize yardımcı olacak. Güneş pazartesi boğa burcuna geçiş yapıyor. Yakın çevrenizde gelişecek sosyal ortamlar, görüşmelerle gruplar içersinde güç kazanacaksınız. Bilgi edinebileceğiniz ortamlara girmenizde fayda var. Kendinizi bildiklerinizle göstermek isteyeceğiniz, yazılar yazabileceğiniz bir hafta olacaktır. Varsa araştırmalar ve eğitim konularda faydalı bir faaliyete katılmalısınız. Kardeşlerinizle varsa problemleri çözebilir ve kısa yolculuklarda bir çok anlaşmalara da imza atabilirsiniz. Ev aile konularında ise elele birçok girişimi gerçekleştirmeniz mümkün. Müşterileriniz veya hizmet verdiğiniz konu ve kişilerde kazançlarınız olabilir.

Gamze Avcu